نخست‌وزیر عراق در گفت‌وگو با نخست‌وزیر اقلیم کردستان حمله‌ی پهپادی به اربیل را تلاشی «برای ضربه زدن به هماهنگی مشترک میان بغداد و اربیل، بر هم زدن معادلات و ایجاد آشوب» دانستند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، دفتر مصطفی الکاظمی، نخست وزیر عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که الکاظمی در گفتگوی تلفنی با مسرور بارزانی، نخست وزیر اقلیم کردستان عراق تاکید کرد: دولت مخالف هرگونه ارعاب شهروندان، تخطی از قوانین و تعرض به کشور است و دولت عراق با همکاری دولت اقلیم به تعقیب طرف‌هایی که در راستای بر هم زدن ثبات اقدام می‌کنند، ادامه می‌دهد.

همچنین الکاظمی در ادامه این گفتگو اظهار کرد: حمله پهپادی انجام شده به شهر اربیل پافشاری برخی طرف‌ها برای تقویت هرج و مرج و ضربه زدن به مفاهیم دولت را منعکس می‌کند.

بارزانی نیز در این تماس تلفنی بر اهمیت اقدام مشترک برای حمایت از ثبات و تقویت امنیت تاکید کرد.

همچنین دو طرف در این گفتگو بر این نکته تاکید کردند که “این حمله تلاشی برای ضربه زدن به هماهنگی مشترک میان بغداد و اربیل، بر هم زدن معادلات و ایجاد آشوب بوده است”.

*ایسنا

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی آمرانه از «اجتناب‌ناپذیر بودن جنگ» سخن می‌گوید و منتقدان را با این عبارت خطاب می‌کند که اگر جرأت دفاع از

ادامه »

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه ایران ممکن نیست. او در دوره‌ای ظهور می‌کند که

ادامه »

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه و فلسفی، یکی از مسائل

ادامه »