هم دولت تکذیب کرد هم دادستان؛ برادر رییس جمهوری در دفتر کارش نشسته

زیتون- دستیار ویژه رییس جمهوری نه تنها بازداشت نشده بلکه در حال حاضر در دفتر کارش حضور دارد.
بعد از ظهر امروز حجت الاسلام منتظری در پایان یک برنامه خبری، در حالیکه که قصد داشت جمع خبرنگاران را ترک کند با سوال یک خبرنگار مبنی بر شایعه بازداشت حسین فریدون مواجه شد و بدون توجه به این سوال مسیر خود را ادامه داد. همین موضوع باعث تولید اخبار شیطنت آمیز برخی رسانه های جریان خاص شد تا چنین القا کنند که دادستان بازداشت حسین فریدون را تایید کرده است.
خبرنگار برنا، در پی این خبر با یکی از مسوولان نهاد ریاست جمهوری تماس گرفت تا موضوع را پیگیری کند. او در واکنش به شایعه بازداشت دستیار ویژه رییس جمهوری گفت:« برخی افراد و رسانه ها آرزوهایشان را در قالب خبر منتشر می کنند، آقای حسین فریدون در دفتر کارش حضور دارد و در حال آماده سازی مقدمات سفر رییس جمهوری به آذربایجان غربی است»
لازم به ذکر منتظری هم دقایقی پیش شایعه بازداشت دستیار ویژه رییس جمهوری را تکذیب کرد.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »