پیام تشکر دبیرکل نهضت آزادی ایران

زیتون- ابراهیم یزدی دبیرکل نهضت آزادی ایران پس از ترخیص از بیمارستان پیامی برای تشکر از کسانی که در مدت بستری بودن از احوال او جویا شدند، فرستاد.

Untitledاو پس از چند روز بستری بودن در بیمارستان پارس روز پنجشنبه همزمان با تولد امیر مؤمنان علی (ع) و روز پدر از بیمارستان پارس مرخص، این پیام را برای انتشار در اختیار «زیتون» گذاشت.

متن این پیام به شرح زیر است:
بنام خدا
در هفته ای که گذشت به علت بیماری چند روزی در بیمارستان پارس بستری بودم. در این مدت سروران و بزرگواران عزیزی از تهران و شهرستانها به صورت حضوری و یا تلفنی و همچنین دوستان بزرگواری از اروپا، آمریکا، عراق (آیات عظام از نجف) بصورت تلفنی جویای احوال و ابراز محبت کرده و مرا سرافراز فرمودند .اینجانب ضمن تشکر از محبت تمامی دوستان و علاقمندان از خداوند متعال آ روزی سلامتی و بهروزی تمامی ملت ایران را خواستارم.
دکتر ابراهیم یزدی
دبیرکل نهضت آزادی ایران
3/۲/۱۳۹۵

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی آمرانه از «اجتناب‌ناپذیر بودن جنگ» سخن می‌گوید و منتقدان را با این عبارت خطاب می‌کند که اگر جرأت دفاع از

ادامه »

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه ایران ممکن نیست. او در دوره‌ای ظهور می‌کند که

ادامه »

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه و فلسفی، یکی از مسائل

ادامه »