توالت‌های ۳۰۰ میلیون تومانی برای نمایندگان ملت

زیتون– حسن کامران٬ نماینده شهر اصفهان در مجلس٬ خبر از ساخت دستشویی‌های جدید برای مجلس به مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان داد.

او به وب‌سایت تانباک گفت که مجلس هفت طبقه و در هر طبقه دو دستشویی دارد که روی هم رفته و با حساب سرانگشتی برای هر دستشویی 26 میلیون هزینه کرده اند که سرجمع آنها می شود چیزی حدود 300 میلیون تومان.

این نماینده مجلس اضافه کرده که ساخت دستشویی‌های جدید مجلس خارج از مناقصه به «افراد خاص» واگذار شده است.
انتشار این خبر با توجه به وضعیت اقتصادی مردم در ایران٬ اعتراضاتی را برانگیخت.

https://twitter.com/mojtabaahmadii_/status/1006945547775770624

https://twitter.com/hamidpirhadi/status/1006853097094696960

با این حال ناصر موسوی‌لارگانی٬ نماینده اصولگرای حوزه فلاورجان٬ یه ایلنا گفت که هزینه‌هایی که در مجلس می‌‌‌شود تاثیری روی جیب مردم ندارد، اگر بخواهیم اینطور حساب کنیم، دولت خلاف شرع‌های بیشتری از این نظر انجام داده است.

او تاکید کرد که برای هزینه‌های مجلس از بودجه مردم خرج نمی‌شود و تمامی نهادها بودجه‌های جدا دارند و از بودجه مردم چیزی هزینه نمی‌شود.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »