شکایت از قاری قرآن متجاوز در دادگاه‌های ترکیه

زیتون– پدر یکی از کودکانی که از سعیدطوسی به سبب آزارجنسی فرزندش شکایت کرده و در دادگاه ایران به نتیحه‌ای نرسیده، دست به دامان دادگاه‌های ترکیه شده است.

محمد گندم‌نژاد طوسی معروف به سعید طوسی، قاری و آموزگار کلاس‌های قرآن با تمرکز بر آموزش نوجوانان است. سال ۸۹ پرونده‌ای برای او با شکایت نوجوانانی که مورد سواستفاده جنسی قرار گرفته بودند، تشکیل شد. حداقل ۹ نوجوان از او به این اتهام شکایت کرده بودند. برخی رسانه‌ها نوشتند که حکم او با دستور «بیت رهبری» مسکوت ماند.

روزنامه شرق خبر داد که پدر یکی از کودکانی که از سوی سعید طوسی مورد آزار قرار گرفته بود مراحل اداری ثبت شکایت از سعید طوسی را در کشور ترکیه پیش برده و اعضای وزارت امور خارجه و کنسولگری ترکیه نیز پای نامه است.

به گفته این پدر٬ پرونده شکایت علیه طوسی به زودی در کشور ترکیه گشوده خواهد شد.

پیشتر تصویری از سعید طوسی در مراسم شب معراج پیامبر در شهرداری ازمیر ترکیه منتشر شد.

او با این ادعا که در پرونده «تجاوز به نوجوانان قرآن آموز٬ تبرئه شده است» اعلام کرده که به دعوت یک سازمان اسلام گرا به ترکیه سفر کرده است.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی آمرانه از «اجتناب‌ناپذیر بودن جنگ» سخن می‌گوید و منتقدان را با این عبارت خطاب می‌کند که اگر جرأت دفاع از

ادامه »

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه ایران ممکن نیست. او در دوره‌ای ظهور می‌کند که

ادامه »

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه و فلسفی، یکی از مسائل

ادامه »