انتقاد وزارت ارشاد از برخورد عوامل زندان مشهد با مدیر مسئول شرق

زیتون– محمد سلطانی‌فر٬ معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد٬ نسبت به نحوه برخورد عوامل زندان مشهد با مدیر مسئول روزنامه شرق واکنش نشان داد.

سلطانی‌فر در حساب کاربری توییترش نوشت: روزنامه نگار، قاچاقچی و قاتل نیست که به پایش پایبند بزنیم و در انفرادی حبسش کنیم.

مهدی رحمانیان٬‌ مدیر مسئول روزنامه شرق هشتم اردیبهشت ماه در مشهد بازداشت شده بود.

مدیر مسئول شرق پس از آزادی به ایسنا گفت که او را پس از بازداشت با لباس زندان٬ دست بند و پابند به زندان مشهد انتقال دادند.

مسئول روزنامه شرق که به دلیل چاپ مطلبی در صفحه اجتماعی این روزنامه از سوی دادگاهی در مشهد احضار شده بود، هفته گذشته برای رسیدگی به محل دادگاه رفت و به دلیل نقص مستندات، جلسه به امروز موکول شد.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی آمرانه از «اجتناب‌ناپذیر بودن جنگ» سخن می‌گوید و منتقدان را با این عبارت خطاب می‌کند که اگر جرأت دفاع از

ادامه »

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه ایران ممکن نیست. او در دوره‌ای ظهور می‌کند که

ادامه »

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه و فلسفی، یکی از مسائل

ادامه »