پیش بینی‌عبدالله نوری از نتایج انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی

زیتون– عبدالله نوری  در خصوص انتخابات اخیر مجلس خبرگان گفت : پیام مردم مشخص است، اما اینکه این پیام را درک می‌‌شود، باید صبر کرد و جلو رفت.عبدالله+نوری

وزیر کشور دولت اصلاحات در گفت‌و‌گو با ایلنا، در پاسخ به سؤالی در خصوص نتایج انتخابات اخیر با بیان اینکه نظر مردم‌‌ همان بود که در انتخابات مشخص شد، اظهار داشت: مردم به این لیست رأی دادند، البته امیدواریم که این ترکیب کارایی خوبی هم داشته باشد.

عبدالله نوری در خصوص پیش‌بینی‌اش از چگونگی فعالیت‌های مجلس دهم، گفت: فکر می‌کنم مجلس دهم، مجلس معتدل‌تر و همراه‌تر با سیاست‌های دولت باشد. طبیعتا مجلس آینده مجلسی متکثر خواهد بود و حالا در دور دوم انتخابات مشخص‌تر شده و بهتر می‌توان در این خصوص نظر داد.

نوری در خصوص پیش بینی‌اش در خصوص نتایج انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی، گفت: اصلاح‌طلبان خوشبین هستند که افراد مورد تأیید لیست امید، نهایتا پیروز غالب دور دوم انتخابات باشند و ان‌شاءالله با پیروزی آنها، اصلاح‌طلبان و حامیان دولت، تعداد قابل توجهی از افراد را در مجلس داشته باشند.

او در خصوص نتایج انتخابات مجلس خبرگان نیز گفت: مردم این مجموعه را انتخاب کردند و پیام مردم مشخص است، اما اینکه این پیام را درک می‌‌شود، باید صبر کرد و جلو رفت.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی آمرانه از «اجتناب‌ناپذیر بودن جنگ» سخن می‌گوید و منتقدان را با این عبارت خطاب می‌کند که اگر جرأت دفاع از

ادامه »

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه ایران ممکن نیست. او در دوره‌ای ظهور می‌کند که

ادامه »

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه و فلسفی، یکی از مسائل

ادامه »