دستگیری بیش از ۶۲ «داعشی» در کشور طی سه روز

زیتون– از روز چهارشنبه و بعد از عملیات تروریستی در آرامگاه آیت‌الله خمینی و مجلس تا کنون بیش از ۶۲ نفر به ظن ارتباط با داعش و یا عضویت در گروه دولت اسلامی در ایران بازداشت شده‌اند.
صبح امروز سردار حسین اشتری فرمانده نیروی انتظامی از دستگیری اعضای یک تیم تروریستی در اطراف تهران خبر داد؛ همچنین احمد فاضلیان رئیس کل دادگستری البرز از دستگیری ۷ نفر از عوامل پشتیبانی حوادث تروریستی تهران در فردیس خبر داد.
شب گذشته نیز مأموران پلیس امنیت استان البرز یکی از عناصر مرتبط با گروهک‌ تروریستی تکفیری داعش را در کیان‌مهر کرج دستگیر کردند.
همچنین روز پنج شنبه خبرگزاری‌ها اعلام کردند که نیروی انتظامی ۷ نفر از افراد مرتبط با گروه داعش را در شهرستان لارستان دستگیر کرده‌اند و یک متهم مرتبط با حوادث تروریستی تهران نیز در بندر ماهشهر دستگیر شده که تابعیت غیرایرانی دارد.
وزارت اطلاعات نیز بیانیه‌ای صادر کرد که بر اساس آن ۴۱ نفر از «عناصر گروهک وهابی داعش» را طی سه روز گذشته بازداشت کرده است.
حوادث تروریستی روز چهارشنبه به کشته شدن ۱۷ نفر و مجروح شدن ۴۸ نفر منجر شد.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »