سخنگوی شورای نگهبان از تخلف محدود در انتخابات خبر داد

زیتون- عباسعلی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان، امروز در گفت‌وگو با العالم، گفت که در انتخابات روز جمعه گذشته، تخلفاتی صورت گرفته است. او همچنین خبر داد که شورای نگهبان طی مهلت قانونی به این تخلفات رسیدگی و نتیجه آن را اعلام خواهد کرد.

به گفته کدخدایی عمده تخلفات مربوط به کمبود تعرفه در برخی شعب، پایان زودهنگام رأی گیری در برخی حوزه‌ها و مشاهده شدن برگ‌های تعرفه بدون مهر می‌شود.

کدخدایی به العالم گفت که این تخلفات به حدی جدی نبودند که نیاز به «توقف فرآیند انتخابات باشد.»

با این حال وب سایت کلمه خبر داد که علی نیکزاد، رییس ستاد ابراهیم رئیسی، شب گذشته، در جمع اعضای این ستاد مدعی پیروزی او در انتخابات ریاست جمهوری شده است.

روز گذشته ابراهیم رئیسی در نامه‌ای خطاب به شورای نگهبان خواستار رسیدگی به آنچه «تخلفات انتخاباتی» می‌خواند شد. او به همراه این نامه ۳ صفحه‌ای، صدها صفحه مستند را در چندین مجلد برای شورای نگهبان ارسال کرده است.

کانال تلگرامی «سپاه قدس» امروز نوشت که با توجه به «شکایت رسمی حجت الاسلام رئیسی با صدها صفحه مستندات»، اگر شورای نگهبان بتواند تنها «۲۹۳۹۵۵۲ رأی را باطل کند» انتخابات به دور دوم کشیده خواهد شد.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. این عزیزان ارزوی خود را به عنوان نتیجه رسیدگی به تخلفات بیان میکنند ، اگر شورای نگهبان بتواند۲۹۳۹۵۵۰ رای را ابطال کند و همه این ارا هم ارای روحانی باشد هم باز انتخابات به دور دوم کشیده نمیشود چون با ابطال سه میلیون رای روحانی تعداد ارای صحیح باقیمانده میشود ۳۵ میلیون و رای روحانی حدود ۲۰ میلیون !
    کلاس اکابر آن نزدیکیها نیست ؟!

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی آمرانه از «اجتناب‌ناپذیر بودن جنگ» سخن می‌گوید و منتقدان را با این عبارت خطاب می‌کند که اگر جرأت دفاع از

ادامه »

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه ایران ممکن نیست. او در دوره‌ای ظهور می‌کند که

ادامه »

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه و فلسفی، یکی از مسائل

ادامه »