اسماعیل عبدی، معلم زندانی، دست به اعتصاب غذا زد

زیتون– اسماعیل عبدی، عضو هیئت مدیره‌ کانون صنفی معلمان ایران و زندانی سیاسی، اعتصاب غذای خود را آغاز کرد. او با انتشار نامه‌ای از زندان اوین خواستار بررسی غیر امنیتی پرونده اش شده بود.
اسماعیل عبدی اردیبهشت ماه امسال با وثیقه ۳۰۰ میلیون تومانی، از زندان آزادی شده بود. او پس از ۱۶ روز اعتصاب غذا تا زمان صدور رای دادگاه تجدید نظر آزاد شده بود. مهرماه امسال حکم شش سال زندان اسماعیل عبدی در شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر تایید شد.
او مجددا ۱۹ آبان ماه به منظور اجرای حکم، با ضرب و شتم، بازداشت شد.

 

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. وضعیت این معلم نشانه نهادینه شدن رعایت کرامت مردم در قوه قضائیه طی سالهای مسئولیت رئیسی در آن قوه است !

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی آمرانه از «اجتناب‌ناپذیر بودن جنگ» سخن می‌گوید و منتقدان را با این عبارت خطاب می‌کند که اگر جرأت دفاع از

ادامه »

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه ایران ممکن نیست. او در دوره‌ای ظهور می‌کند که

ادامه »

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه و فلسفی، یکی از مسائل

ادامه »