در خواست نایب رییس مجلس از رییس مجلس خبرگان رهبری

طرح موضوع حصر در اجلاس دوم مجلس خبرگان رهبری

زیتون– علی مطهری، نایب رییس مجلس، در نامه‌ای به رییس مجلس خبرگان رهبری، خواست که موضوع حصر خانگی در دستور کار اجلاس دوم مجلس خبرگان در سال جاری قرار گیرد.
به گزارش ایلنا، مطهری در نامه خود به احمد جنتی نوشت: «با توجه به این که موضوع حصر خانگی خلاف اصول سی و دوم تا سی و هفتم قانون اساسی است، بهتر است ترتیبی اتخاذ شود تا موضوع حصر در دستور کار این اجلاس قرار گیرد».
نایب رییس مجلس با اشاره به اینکه «شعارهای مردم در تشییع پیکر مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی نیز پیام روشنی برای مسئولانن داشت»، خواست تا از طریق طرح موضوع حصر در مجلس خبرگان رهبری «زمینه رسیدگی به اتهامات همه طرف‌های موثر در فتنه سال ۸۸ فراهم شود.»
میرحسین موسوی، زهرا رهنورد و مهدی کروبی؛ رهبران جنبش سبز، از ۲۵ بهمن ماه سال ۸۹ در حصر خانگی به سر می‌برند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

در خواست نایب رییس مجلس از رییس مجلس خبرگان رهبری

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »