مسعود بارزانی: اگر نوری مالکی برگردد اعلام استقلال می‌کنیم

زیتون– مسعود بارزانی، رییس اقلیم کردستان عراق، گفت در صورت انتخاب مجدد نوری مالکی به سمت نخست‌وزیر عراق «استقلال کردستان از عراق را اعلام خواهم کرد.»
مسعود بارزانی، در حاشیه اجلاس جهانی داووس سوییس در گفت‌وگو با روزنامه الشرق الاوسط چاپ لندن، گفت: «دقیقا لحظه‌ای که نوری المالکی به عنوان نخست وزیر عراق معرفی شود، استقلال کردستان را بدون نظرخواهی از کسی اعلام خواهم کرد و هر اتفاقی می‌خواهد بیفتد.» به گفته بارزانی «بودن در عراقی که تحت حکم‌رانی مالکی است، ممکن نیست.»
رییس اقلیم کردستان عراق اضافه کرد که به حیدر العبادی نخست وزیر عراق و مسئولان دولت بغداد «به صراحت» گفته است که «عراقی‌ها در ایجاد یک نظام مبتنی بر شراکت سیاسی واقعی شکست خوردند و بهتر است که ما همسایه‌های خوبی برای یکدیگر باشیم.»

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »