درخواست زندانیان سیاسی سابق از علی شریعتی: اعتصابت را بشکن

زیتون– جمعی از زندانیان سیاسی پیشین با حضور در منزل علی شریعتی، از او خواستند تا اعتصاب غذای خود را بشکند.
علی شریعتی بیش از ۷۰ روز است که در اعتصاب غذاست. او به دلیل حضور در تجمع علیه اسیدپاشی مقابل مجلس و به اتهام «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی» به پنج سال زندان محکوم شده است. شریعتی از دهم آبان در اعتراض به این حکم دست به اعتصاب غذا زده است.
مصطفی تاج‌زاده، احمد زیدآبادی، کیوان صمیمی، بهاره هدایت، حسین نورانی‌نژاد، مهدی محمودیان و ساجده عرب‌سرخی از جمله افرادی بودند که با حضور در منزل علی شریعتی و دیدار با خانواده این زندانی سیاسی، از او خواستند تا پس از بیش از هفتاد روز اعتصاب عذای خود را بشکند.
شش روز پیش خواهر علی شریعتی خبر داد که برادرش دچار انسداد روده شده است؛ مادر این زندانی سیاسی نیز چند روز پیش به دلیل «عارضه قلبی» به بیمارستان منتقل شد.

 

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »