حکم تعلیق برای ۴ عضو هیات علمی و اخراج چند دانشجوی دانشگاه آزاد به دلیل تقلب علمی

زیتون– ابراهیم واشقانی فراهانی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد خبر داد برای چهار عضو هیات علمی این دانشگاه که نام‌شان در مقاله‌های حذف شده از مجله نیچر به دلیل تقلب علمی وجود داشت، حکم تعلیق صادر شد.
واشقانی فراهانی به ایلنا گفت «حکم اخراج ۵-۶ نفر از اعضای باشگاه پژوهشگران جوان» این دانشگاه نیز صادر شد، برای یکی از دانشجویان که «یکی از مقالاتش را به نام دانشگاه آزاد ثبت کرده بود» نیز «حکم اخراج و ۳ سال محرومیت از تحصیل» در نظر گرفته شد.
دو ماه پیش بیومد سنترال و اسپرینگر، دو موسسه انتشارات علمی معتبر، اعلام کردند که پس از تحقیقی مفصل، ۵۸۸ مقاله منتشرشده در هفت نشریه علمی را به دلیل «سرقت علمی، تقلب و تبانی درباره مولف و در روند بررسی علمی»» حذف می‌کنند.
به گزارش مجله علمی نیچر ۲۸۲ پژوهشگر ساکن ایران مولف این مقالات بوده‌اند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد پرونده دانش‌اموخته دیگری نیز در دست بررسی است تا «اگر مقاله‌ای که به اسم این دانشجوست و براساس آن دفاع کرده باشد، مدرک وی حتما باطل خواهد شد.»

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی آمرانه از «اجتناب‌ناپذیر بودن جنگ» سخن می‌گوید و منتقدان را با این عبارت خطاب می‌کند که اگر جرأت دفاع از

ادامه »

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه ایران ممکن نیست. او در دوره‌ای ظهور می‌کند که

ادامه »

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه و فلسفی، یکی از مسائل

ادامه »