???? آغاز به‌کار «حلزون»، وب‌سایت اختصاصی طنز

زیتون– سایت طنزی با نام «حلزون»  با همراهی تعدای از طنزنویسان و کاریکاتوریست‌های شناخته شدهکار خود را آغاز کرد. ابراهیم نبوی، مانا و توکا نیستانی اعضای شورای سردبیری این سایت هستند.

علاوه بر اعضای سردبیری، بخشی از طنزنویسان و هنرمندان نیز در این سایت حضور دارند. ابراهیم نبوی به زیتون گفت «قرار است مطالب افرادی نظیر آرش سبحانی، نورالدین زرین کلک، محسن نامجو، دنیس آژیری، علیرضا رضایی، شراگیم زند، کیومرث مرزبان، سپیده باستانی و حمید شریف نیز در این سایت منتشر شود.»

این عضو شورای سردبیری حلزون افزود: «در این سایت، علاوه بر انتشار کلیپ‌هایی از گروه‌های موسیقی ایرانی قرار است محسن نامجو یک پادکست هفتگی با عنوان « روزنامه خاطرات …. السلطنه» را به صورت ترکیبی از نمایش رادیویی و موسیقی را در آن منتشر کند.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »