توقف داوطلبانه انتشار هفته‌نامه صدا

زیتون- محمد قوچانی، سردبیر هفته‌نامه صدا، خبر از آن داد که این نشریه تا اطلاع ثانوی منتشر نخواهد شد. دلیل این مساله انتشار مطلب طنزی از آیدین سیارسریع با عنوان «آسوده بخوابید؛ رابین هود نمی‌آید» درباره عدم حضور محمود احمدی‌نژاد در انتخابات ریاست‌جمهوری است.photo_2016-10-16_12-40-08
محمد قوچانی با اشاره به این‌که این نشریه تاکنون درباره این مطلب تذکری از نهادهای نظارتی نگرفته، گفت برای «اثبات این‌که سونیت» وجود ندارد و این نشریه «تابع قانون» است «می‌خواهیم در چارچوب اخلاق و قانون و اعتقاداتمان عمل کنیم در همین راستا فعلا تا اطلاع ثانوی از انتشار نشریه صدا خودداری می‌کنیم، تا زمانی که سازوکاری برای جلوگیری از تکرار این اتفاقات طراحی کنیم.»
مطلب طنز هفته‌نامه صدا به مساله نهی محمود احمدی‌نژاد از حضور در انتخابات ریاست‌جمهوری سال آینده از سوی آیت‌الله خامنه‌ای پرداخته بود. انتشار این مطلب با واکنش اصول‌گرایان مواجه شد و آن‌ها نشر چنین مطلبی را توهین به «مقام‌های عالی نظام» توصیف کردند.
سردبیر صدا گفت این مطلب «بیرون تحریریه» و از سوی «یکی از طنزنویسان نشریه توقیف شده قانون» نوشته شد که «به علت مطالبی از این دست توقیف شده بود». به گفته قوچانی این مطلب «بیانگر دیدگاه صدا» نیست و موضع رسمی نشریه این است که «تدبیر رهبری در عدم دوقطبی شدن سیاسی کشور را در حد یک توافق ملی می‌دانیم و معتقدیم که باید حاکمیت یگانه را در کشور تقویت کنیم».
هفته‌نامه صدا هفته گذشته از سوی هیات نظارت بر مطبوعات به اتهام توهین به رییس‌جمهوری، متخلف شناخته شده بود.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

2 پاسخ

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی آمرانه از «اجتناب‌ناپذیر بودن جنگ» سخن می‌گوید و منتقدان را با این عبارت خطاب می‌کند که اگر جرأت دفاع از

ادامه »

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه ایران ممکن نیست. او در دوره‌ای ظهور می‌کند که

ادامه »

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه و فلسفی، یکی از مسائل

ادامه »