ایران و آمریکا درپی توافق «غیرمکتوب»

زیتون – به گزارش «نیویورک‌تایمز» ایالات متحده و جمهوری اسلامی مخفیانه در حال مذاکره برای دستیابی به توافقی «غیررسمی و غیرمکتوب» هستند.

بر اساس این توافق ایران متعهد می‌شود سطح غنی‌سازی اورانیوم را زیر ۶۰ درصد نگه دارد، حملات مرگبار به پیمانکاران آمریکایی در سوریه و عراق را متوقف می‌کند، همکاری خود را با بازرسان آژانس گسترش دهد و از فروش موشک‌های بالستیک به روسیه خودداری کند.

در مقابل آمریکا تشدید تحریم‌ها و توقیف نفتکش‌های خارجی حامل نفت را متوقف کرده و دارایی‌های ایران را در ازای آزادی سه زندانی ایرانی آمریکایی آزاد کند.

طرح کلی مذاکرات توسط سه مقام ارشد اسرائیلی، یک مقام ایرانی و یک مقام آمریکایی تایید شد.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی آمرانه از «اجتناب‌ناپذیر بودن جنگ» سخن می‌گوید و منتقدان را با این عبارت خطاب می‌کند که اگر جرأت دفاع از

ادامه »

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه ایران ممکن نیست. او در دوره‌ای ظهور می‌کند که

ادامه »

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه و فلسفی، یکی از مسائل

ادامه »