مصطفی حسینی طباطبایی، قرآن‌پژوه و اسلام‌شناس ۸۷ ساله، به ۸ سال زندان محکوم شد

‎زیتون- مصطفی حسینی طباطبایی، قرآن‌پژوه و اسلام شناس، به اتهام «فعالیت آموزش و تبلیغ انحرافی مغایر و‌مخل به شرع مقدس اسلام در قالب گروه، جمعیت وفرقه »  به هشت سال زندان‌ محکوم شد.

مصطفی حسینی طباطبایی  ۸۷ ساله است و  در فروردین ۱۴۰۰   تعدادی از شاگردان او  بازداشت و  به‌مدت دو ماه در انفرادی  مورد بازجویی قرار گرفتند.

بر اساس حکم صادره از سوی دادگاه  شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی افشاری، حسینی طباطبایی و تعدادی از شاگردانش بر اساس پرونده‌ای که سازمان اطلاعات سپاه تشکیل داده در مجموع به ۲۸ سال زندان محکوم شده‌اند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

در دوران گذار از اقتدارگرایی به دموکراسی، بخصوص در جوامعی که به علل تاریخی، سیاسی، فرهنگی و یا خشونت سازمان‌یافته، کثرت‌گرایی و چندصداییِ شکل‌گرفته ممکن است به تفرقه و واگرایی میان مخالفان منتهی گردد، تفکر

ادامه »

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز”

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی

ادامه »