امروز شنبه ۹ مهرماه، اول اکتبر، ایرانیان در بیش از ۱۵۰ شهر جهان، ایرانیان صدای معترضان می‌شوند؛ «زن، زندگی، آزادی»

در چهاردهمین روز اعتراضاتی که با قتل مهسا امینی در بازداشت گشت ارشاد، در دهها شهر کشور آغاز شد صدای «زن، زندگی، آزادی» دامنه‌ای بین‌المللی یافته است. جمهوری اسلامی اما بار دیگر مطالبات معترضان را با سرکوب تجمعات، کشتار دهها تن، بازداشت هزاران معترض از جمله روزنامه‌نگاران، دانشجویان و چهره‌های ورزشی، هنری و اجتماعی و قطع اینترنت پاسخ داده است.

در رخدادی کم‌نظیر، امروز شنبه ۹ مهرماه، برابر با اول ماه میلادی اکتبر، ایرانیان در بیش از ۱۵۰ شهر جهان، همزمان و هماهنگ، صدای مطالبات هموطنان‌شان می‌شوند. این همبستگی بزرگ به ابتکار حامد اسماعیلیون، سخنگوی خانواده‌های قربانیان هواپیمای اوکراینی برنامه‌ریزی شده است.

نام شهرها، زمان برگزاری و نشانی تجمع‌ها را اینجا ببینید

*تنظیم کلمه

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی آمرانه از «اجتناب‌ناپذیر بودن جنگ» سخن می‌گوید و منتقدان را با این عبارت خطاب می‌کند که اگر جرأت دفاع از

ادامه »

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه ایران ممکن نیست. او در دوره‌ای ظهور می‌کند که

ادامه »

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه و فلسفی، یکی از مسائل

ادامه »