پیام تسلیت جمعی از فعالان ملی مذهبی و نواندیشان دینی خارج از کشور به نرگس محمدی

زیتون– جمعی از فعالان ملی و مذهبی ضمن صدور پیامی درگذشت مادر نرگس محمدی را تسلیت گفتند.

 نرگس محمدی٬ زندانی سیاسی و فعال حقوق بشر مهرماه امسال مهرماه امسال از زندان آزاد شد. اما تنها پس از یک ماه مادر او در اثر ابتلا به بیماری کرونا در گذشت.

در این پایم تسلیت فعالان ملی مذهبی و نواندیشان دینی خارج از کشور در گذشت عذرا بازرگان٬ مادر نرگس محمدی٬ را به او تسلیت گفتند.

متن کامل این پیام که برای انتشار در اختیار «زیتون» قرار گرفته٬ به شرح زیر است:

تنها حقیقت است که میماند…

مادر دیگری از خیل مادران صبور سرزمین ایران که طعم تلخ ظلم و ستم را سالیان سال با همه وجود لمس کرده بود ما را ترک کرد و با غم‌ها و درد و رنج‌هایی که از هرسو در برمان گرفته، تنها گذاشت.

زنده یاد عذرا بازرگان چند روز پس از در آغوش گرفتن دختر مقاوم و حق طلبش نرگس محمدی و نثار فرزند کردن آخرین شعله های محبت وجودش، خاموش شد.

ما جمعی از فعالان ملی مذهبی و نواندیشان دینی خارج از کشور درگذشت آن عزیز را به خانم نرگس محمدی، همسرشان آقای تقی رحمانی و همه بازماندگان ایشان تسلیت میگوییم. برای آن عزیز آرزوی آمرزش و آرامش ابدی و برای همه آشنایان و دوستداران ایشان آرزوی صبوری و سلامتی داریم.

ایکاش در این روزهای سخت در کنارتان بودیم.

به هنگام صبحگاهان ستوده شوند بر بام شب روندگان.

اسامی امضا کنندگان این بیانیه به شرح زیر است:

مهرداد احمدزاده٬ محمدجواد اکبرین٬ عبدالعلی بازرگان٬ حسین بحیرایی٬ محمد برقعی٬ معصومه شاپوری٬ احمد علوی٬ رضا علیجانی٬ حسن فرشتیان٬ زهرا قضات٬ سمیه قضات٬ هادی کحال زاده٬ حسین کمالی٬ علی کلایی٬ پروین کهزادی٬ محترم گلبابایی٬ رضا مسموعی٬ مهدی ممکن٬ مهدی نوربخش٬ رضا هوشمند و حسن یوسفی اشکوری.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

اندیشمند حوزه علوم دینی، خانم صدیقه وسمقی، در یادداشت خود تحت عنوان “نه به ابتذال سرکوب‌گری” منتشر شده در سایت زیتون در ۴ خرداد ۱۴۰۲ می‌نویسد: “سال‌هاست که کشور ما در رأس بحران‌های فزاینده‌ی اقتصادی، اجتماعی،

ادامه »

سالهاست که کشور ما در رأس بحران‌های فزاینده‌ی اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی، از یک ابربحران رنج می‌برد، ابربحرانی که از دل بحران‌های فراوان

ادامه »

انسان ها را از منظر نسبت آنها با دردها و مسئولیت‌پذیری اجتماعی عموماً به چهار دسته می‌توان تقسیم کرد: ۱.

ادامه »