انتقام دادگاه انقلاب آمل از معترضین به اسقاط هواپیمای اوکراینی

زیتون– طی روزهای اخیر پنج شهروند آملی که در جریان اعتراضات دی ماه به اسقاط هواپیمای اوکراینی بازداشت شده بودند هر یک به شش ماه حبس تعزیری محکوم شدند.

به گزارش «زیتون» محسن رضایی٬ میثم خلیلی٬ شورا فکری٬ مهدی رائی و سلمان فرخی به دلیل شرکت در اعتراضات شکل گرفته به دلیل اسقاط هواپیمای اکراینی در مجموع به سی ماه زندان محکوم شدند.

همچنین دادگاه دیگری بزودی با اتهام اخلال در نظم عمومی برای این افراد تشکیل خواهد شد.

بیش از ده نفر دیگر از معترضین طی روزهای اخیر در دادگاه انقلاب آمل محاکمه شدند و منتظر صدور رای توسط قاضی مهدوی هستند.

هواپیمای مسافربری اوکراین صبح چهارشنبه ۱۸ دی ماه ساعاتی پس از حمله موشکی ایران به پایگاه های محل استقرار نیروهای آمریکایی، هدف پدافند موشکی ایران قرار گرفت و سقوط کرد.

در اعتراض به این اقدام سپاه پاسداران و پنهانکاری سه روزه آن٬ در دی ماه ۹۸ تعداد زیادی از شهرهای کشور شاهد اعتراضات گسترده  بود؛ از جمله شهرستان آمل در استان مازندران.

دادستان آمل پیش از این به خانواده ی یکی از بازداشتی ها گفته بود: «کاری می‌کنیم در این شهر انقلابی دیگر کسی فکر اغتشاش به سرش نزند.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »