?علی ملیحی با قرار کفالت آزاد شد

زیتون– علی ملیحی با قرار کفالت آزاد شد.

علی ملیحی، روزنامه‌نگار و فعال سابق دانشجویی را صبح امروز در منزل‌اش بازداشت کردند.

به گزارش «زیتون» صبح امروز ماموران امنیتی پس از تفتیش خانه این روزنامه نگار٬ تمامی وسائل شخصی او از جمله موبایل و لپ تاپ و … را توقیف و او را بازداشت کرده‌اند.

علی ملیحی پس از بازداشت به دادسرای رسانه منتقل شده است.

در حالی که علی مجتهدزاده٬ وکیل این روزنامه نگار٬ گفته بود که او تنها احضار شده بوده٬ بر اساس اخباری که به دست «زیتون» رسیده است٬ ملیحی در خصوص «رواج ترس از جنگ» مورد بازجویی قرار گرفته است.

این روزنامه نگار توسط اطلاعات سپاه بازداشت شده بود.

این اولین بازداشت این فعال دانشجویی سابق نیست.

علی ملیحی ۲۰ بهمن ماه ۱۳۸۸ در جریان بازداشت‌های گسترده فعالین سیاسی و مطبوعاتی بعد از انتخابات پرمناقشه ریاست جمهوری در ایران در منزلش بازداشت شد.
یک ماه پیش از آن مأمورین امنیتی یک بار برای بازداشت وی اقدام کرده، که موفق به دستگیری این روزنامه‌نگار نشده بودند. از جمله اتهامات وی، «اجتماع و تبانی علیه نظام، تبلیغ علیه نظام، شرکت در تجمعات غیرقانونی، نشر اکاذیب و توهین به رییس جمهور عنوان شده بود.
در مرداد ماه ۱۳۸۹   دادگاه انقلاب علی ملیحی را به چهار سال حبس تعزیری و جزای نقدی معادل یک میلیون ریال محکوم کرد. جزای نقدی وی به اتهام «توهین به رئیس جمهوری» صادر شده است.
تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »