فرزندم اعتصاب غذا کرده، مسئولیت جان او با مسئولان است

زیتون- عباس امیر قلی پدر امیر امیر قلی فعال چپ و زندانی سیاسی محبوس در سالن ۹ بند ۸ زندان اوین می گوید با توجه به اعتصاب غذای فرزندم بدینوسیله به مسوولین زندان و معاونت محترم دادستان اعلام می دارم که مسوولیت حفظ جان فرزندم با شماست و شما مسوول سلامتی او هستید.

به گزارش «زیتون» امیر امیر قلی در اعتراض به شرایط نگهداری‌ خود از صبح روز شنبه ۲۱ فروردین ماه سال جاری دست به اعتصاب غذای خشک زده است.
 پدر این زندانی سیاسی در فیس بوک خود نوشت: امروز از طریقه رسانه ها در فضای مجازی مطلع گشتم که فرزندم بدلیل خواست قانونی خود ” تفکیک زندانیان بر اساس جرم” دست به اعتصاب زده است. او بعد از ۱۶ ماه زندانی بودن در بند ۸ سالن ۹ که از بدترین بندهای زندان اوین است بدون حکم قطعی زندانی است. در این بند بدلیل حضور زندانیان اتباع بیگانه که اکثرا افریقایی هستند و مبتلا به بیماری ایدز و هپاتیت می باشند سلامت وی در خطر می باشد و وی بارها از مسئولین زندان تقاضای خروج از این زندان و انتقال به سالن ۱۲ زندان رجائی شهر نموده است. با توجه به اعتصاب غذای وی بدینوسیله به مسئولین زندان و معاونت محترم دادستان اعلام می دارم که مسئولیت حفظ جان فرزندم با شماست و شما مسئول سلامتی او می باشید.
 علی (امیر) امیرقلی دانشجوی اخراجی مدیریت صنعتی دانشگاه آزاد قزوین پیش تر در دی ماه ۱۳۹۴ از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ریاست ابوالقاسم صلواتی به اتهام توهین به مقدسات، تبلیغ علیه نظام و اخلال در نظم عمومی از طریق شرکت در تجمعات اعتراضی، اجتماع و تبانی و توهین به رهبری به ۲۱ سال حبس تعزیری محکوم شد.
طبق ماده ۱۳۴ قانون مجازات و با تجمیع جرائم، تنها حداکثر هفت سال و نیم از این مجازات قابلیت اجرا دارد.
این فعال سیاسی چپ گرا پیش تر نیز در روز جمعه ۸ شهریور ماه ۱۳۸۷پس از شرکت در بیستمین سالگرد قتل عام زندانیان سیاسی که در خاوران برگزار شده بود ، بازداشت و به زندان اوین منتقل و به شش ماه حبس تعلیقی محکوم شده بود.
 امیر امیر قلی مجددا در ۱۰ آذرماه ۱۳۹۳ از سوی ماموران امنیتی با در دست داشتن حکم بازداشت نامبرده از سوی شعبه‌ی ششم دادگاه مقدس در منزل پدری بازداشت و پس از سپری کردن حدود دو ماه بازجویی در بند ۲۰۹ زندان اوین به بند ۸ این زندان منتقل شد.
تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

 اخیرا در شماره ۵۵۹ هفته‌نامه تجارت فردا، مطلبی به قلم محمد طاهری، سردبیر این هفته‌نامه و سایر نویسندگان نوشته شده است با عنوان افسون شریعتی! بعلاوه، بر روی صفحه، علی شریعتی را بطور اغراق‌آمیزی بصورت

ادامه »

اگر روند تحولات سیاسی کشور را در شش ماه گذشته (از ابتدای اسفند ۴۰۲ تا اول شهریور ۴۰۳) بررسی کنیم، یک نتیجه بیشتر نمی

ادامه »

امروز وقت گذاشتم و دو ساعت مناظره آقایان مهدی طائب و احمد زیدآبادی را دیدم و شنیدم. موضوع گفتگو و

ادامه »