پخش بدون سانسور یک فیلم از صدا و سیمای کیش

زیتون– پخش یک فیلم سینمایی بدون سانسور از صداوسیمای مرکز کیش، منجر به برکناری رییس این مرکز و توبیخ و برکناری چند کارمند این شبکه شد.

صحنه‌های سکسی این فیلم سینمایی که جکی چان، هنرپیشه مشهور هنگ‌کنگی در آن بازی می‌کرد، بدون هیچ دخل و تصرفی از شبکه تلویزیون مرکز کیش پخش شده است.

پس از انتشار تصاویر پخش‌شده بدون سانسور این فیلم از این شبکه، خبرگزاری صداوسیما مرکز کیش ساعت ۱۱ صبح امروز متنی منتسب به علیرضا نجابت را همراه با عذرخواهی وی از بینندگان به دلیل آنچه پخش «تصاویر نامناسب» از سیمای مرکز کیش نامیده شد، منتشر کرد.

بدنبال این اتفاق، روابط عمومی سازمان صداوسیما اعلام کرد که عبدالعلی علی‌عسکری، رییس این سازمان بدلیل «اهمال و بی‌توجهی در نظارت به پخش یک فیلم»، دستور برکناری علیرضا نجابت، رئیس صداوسیمای مرکز کیش را صادر کرد.

علی‌عسکری در نامه‌ای به علی دارابی، معاون امور استان‌های صداوسیما، در عین حال خواستار «بررسی دقیق این اتفاق در مرکز صیانت و حفاظت» سازمان صداوسیما شده است.

او در عین حال از دارابی خواسته که «نسبت به کشف عوامل و دلایل آن و برخورد جدی با متخلفان و معرفی آنها به مراجع قانونی» اقدام کند.

برکناری نجابت در حالی صورت گرفته که پس از پخش این فیلم، مدیرکل صداوسیمای مرکز کیش اعلام کرده بود «کارکنان خاطی این مرکز به دلیل پخش تصاویر نامناسب از تلویزیون کیش توبیخ و برکنار شدند».

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

در دوران گذار از اقتدارگرایی به دموکراسی، بخصوص در جوامعی که به علل تاریخی، سیاسی، فرهنگی و یا خشونت سازمان‌یافته، کثرت‌گرایی و چندصداییِ شکل‌گرفته ممکن است به تفرقه و واگرایی میان مخالفان منتهی گردد، تفکر

ادامه »

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز”

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی

ادامه »