اخبار غیررسمی از عدم تأیید صلاحیت حناچی حکایت دارند

زیتون– مرتضی الویری٬ رییس شورای عالی استان‌ها گفت: اخبار غیررسمی حکایت از این دارد که برخی از نهادهای امنیتی صلاحیت حناچی را تایید نمی‌کنند.

۲۲ آبان ماه پیروز حناچی٬ معاون معماری و شهرسازی شهرداری تهران٬ با ۱۱ رای اعضای شورای شهر، به عنوان شهردار پایتخت انتخاب شد.

بر اساس قانون حکم شهردار کلانشهرها باید به طی ده روز به تایید وزارت کشور برسد.

الویری صبح امروز به این سوال ایلنا که چنانچه تا روز یکشنبه حکم حناچی صادر نشود چه فرآیندی طی خواهد شد٬ پاسخ داد: «اگر تا آن زمان حکم صادر نشود شورا باید دو کار را انجام دهد یکی آنکه در انتخاب خود تجدیدنظر کند و دیگری اینکه این موضوع به هیئت حل اختلاف ارسال شود.»

رییس شورای عالی استان‌ها در ادامه گفت: «با توجه به اینکه شورای شهر تهران بر تصمیم خود مصر است و انتخاب ما همچنان حناچی است بنابراین در صورتی که تا روز یکشنبه حکم حناچی توسط وزارت کشور صادر نشود این موضوع به هیئت حل اختلاف ارسال خواهد شد.»

او در خصوص علت تعلل در صدور حکم حناچی٬ توضیح داد: «در این مورد عنوان می‌شود که حدود سی و چند سال پیش یکی از برادران حناچی از کشور خارج و عضو منافقین شده است که در روزهای اخیر به این موضوع به صورت ویژه پرداخته شده است.»

به گفته الویری این موضوع چیز جدیدی نیست چرا که برخی از مسئولان کشور در پست‌های مختلف چنین مشکلاتی را داشته‌اند. البته این استنباط اصلا قابل پذیرش نیست. ضمن اینکه به صورت غیررسمی و از طرف یکی از نهادهای امنیتی این موضوع به ما اعلام شده است.

او ادامه داد پیگیری‌های ما نشان می‌دهد که اطلاعات سپاه مشکلی در این خصوص ندارد.

برخی گمانه‌زنی‌ها حاکی از آن است که وزارت اطلاعات تا کنون از تایید پیروز حناچی خودداری کرده است.

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »