ترامپ: آماده دیدار با روحانی هستم اما پا پیش نمی گذارم

زیتون– دونالد ترامپ، رییس جمهوری آمریکا٬ دوشنبه ۲۹ مرداد در مصاحبه اختصاصی با رویترز٬ بار دیگر بر آمادگی خود برای دیدار با حسن روحانی هر زمانی که همتای ایرانی او مایل باشد، تاکید کرد.

او تاکید کرد که چنانچه مقامهای ایران، بخواهند با آنها دیدار خواهد کرد، در غیر‌ این‌صورت این موضوع برای او اهمیتی ندارد.

دونالد ترامپ در این مصاحبه در مورد واکنش مقام‌های ایرانی به پیشنهادش برای دیدار «بدون پیش شرط» و «از موضع برابر» با رییس جمهوری ایران گفته است، اگر آنها بخواهند ملاقات کنند، مشکلی نیست و اگر نخواهند، برای من اهمیتی ندارد آیا آنها با من دیدار می‌کنند یا نه.

دونالد ترامپ که آمریکا را از توافق هسته‌ای با ایران، برجام، خارج کرده و تحریم‌ها مربوطه را علیه ایران بازگردانده است، در هفته‌های اخیر برای مذاکره با جمهوری اسلامی، حتی بدون پیش‌شرط، اعلام آمادگی کرده است.

رییس جمهوری آمریکا دوم مردادماه گفته بود:«ما آماده‌ایم که به یک توافق واقعی برسیم. نه آنچه در دولت قبلی شکل گرفت و یک فاجعه بود.»

پیشنهاد دونالد ترامپ برای مذاکره بدون پیش شرط با ایران جهت یافتن جایگزینی برای برجام، با مخالفت اکثر مقامات جمهوری اسلامی مواجه شد.

آیت‌الله علی خامنه‌ای٬ رهبر جمهوری اسلامی٬ مذاکره با آمریکا را «ممنوع» کرد و فرمانده سپاه پاسداران هم گفت که ایران نه با دونالد ترامپ و نه با روسای جمهوری بعدی آمریکا وارد مذاکره نخواهد شد.

حسن روحانی نیز در واکنش گفته بود، جمهوری اسلامی با «همه دنیا» در حال «تعامل و مذاکره» است و آمریکایی‌ها نیز خود «شرایط مذاکره» با تهران را از بین برده‌اند.

برخی از نمایندگان مجلس ایران از جمله علی مطهری٬ نایب رییس نیز با مذاکره مجدد ایران و آمریکا مخالفت کردند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. ترامپ یک حداقلی از قابل مذاکره و گفتگو بودن را ابتدا باید به اثبات رساند
    کسی که از کنفرانس کانادا بیرون رفته و در هوا امضایش را پس میگیرد چون ترودو گفته از حق خود دفاع میکنیم!
    و کسی که یک دروغگوی حرفه ای است و فقط به فکر خودش، بسیار مشکل است که با او طرف شد!
    اوباما و جان کری و جو بایدن در یکسال اول چه کردند؟ دیگر از ترامپ چه توقعی میتوان داشت؟
    بگذارید فعلا در همین خیال بسوزد. ما هم خدایی داریم!

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

  در حالی‌که با نفس‌های حبس‌شده در سینه منتظر حمله نظامی اسرائیل به کشور‌مان هستیم، به نگارش این یاداشت کوتاه می‌پردازم. به امید مانایی صلح، جنگ حتا حوصله‌ای برای نگارش و خواندن اینگونه مطالب نخواهد

ادامه »

در جهان امروز، رادیکال‌های فکری اغلب به چهار جریانِ عمده رادیکالِ راستِ سکولار، رادیکالِ چپِ سکولار، رادیکالِ بنیادگرای مذهبی و رادیکال عرفانی دسته‌بندی می‌شوند.

ادامه »

آقای خاتمی، بسیار کوشید اصلاحات مورد نظر خود را به عنوان یک روش برای اصلاح و بهبود جمهوری اسلامی در

ادامه »