زندان و جریمه نقدی برای والدینی که مانع درس خواندن فرزندان خود شوند

زیتون- معاون وزیر آموزش و پرورش گفت که از امسال اولیای دانش آموزانی که از تحصیل فرزندان خود جلوگیری کنند، یک میلیون تومان جریمه می شوند و سه ماه حبس خواهند کشید.

150304171806_iran_school_children_624x351_isna_nocredit

هلی باقرزاده در ادامه به خبرگزاری صدا و سیما گفت:‌« طبق قانون اولیای دانش آموزان موظف به فرستادن فرزندان خود به مدرسه هستند و اگر پدر و مادری مانع ورود فرزند خود به مدرسه شود، آموزش و پرورش از آن‌ها در مراجع قضایی شکایت خواهد کرد که این شکایات خارج از نوبت رسیدگی خواهد شد.»

وی افزود:«آموزش و پرورش موظف است موانع ترک تحصیل دانش آموزان را برطرف کند اما اگر با برطرف شدن این موانع اولیای دانش آموزان از رفتن فرزند خود به مدرسه جلوگیری کنند با آن‌ها برخورد خواهد شد.»

باقرزاده به اجرا نشدن قانون محدودیت های اجتماعی برای بی سوادان از امسال خبر داد و افزود: «ایرادی را مجلس شورای اسلامی به مصوبه پارسال دولت در این باره گرفته و اعلام کرده چون در قوانین اولیه شرط سواد برای فعالیت های اجتماعی وجود نداشته است نمی‌توان این قانون را اعمال کرد.»

وی گفت: «براساس مصوبه هیئت دولت قرار بود از ابتدای امسال صدور و تمدید گواهینامه و گواهی کسب برای افراد بی سواد امکان پذیر نباشد و همچنین مستمری مستمری بگیران کمیته امداد نیز در صورت باسواد شدن آن ها ادامه یابد.»

معاون وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: «تا تصویب این قانون در مجلس شورای اسلامی این مصوبه دولت اجرایی نخواهد شد.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

۱– تفاوت نظر سیاسی افراد در یک تقسیم‌بندی کلان، یا در سطح راهبردها، بنیان‌ها و مبانی است یا در سطح رویکردها، روبناها و راهکارها. به بیان دیگر، در عالم واقع، دو نفر یا در مبانی

ادامه »

از منظر اکادمیک هیچ «فاکت ناب» یا «واقعیت بی‌واسطه» در تحلیل، فهم و تاویل رخدادها و انقلاب‌ها وجود ندارد. بلکه پیش‌فهم‌ها (Pre-understanding یا Presumption)

ادامه »

پانزده سال حصر ذره ای در اراده و استقامت محصوران خللی پدید نیاورد اما آنچه را لازم است مجدداً گوشزد

ادامه »