علی مطهری: اصولگرایی با وضعیت فعلی رو به نابودی است

زیتون- علی مطهری٬ نماینده مجلس گفت که تاریخ مصرف تندرو‌ها در ایران تمام شده و جریان «اصول‌گرایی» با روش و اصول فعلی محکوم به نابودی است.

2010992

او در پاسخ به این سوال که چرا جریان تندرو رایزنی رییس جمهور برای ردصلاحیت شدگان را دخالت در امر بررسی صلاحیت‌ها عنوان می‌کرد،  این اظهارات آن‌ها ناشی از ترس دانست و گفت:« چون آن‌ها در مجلس نهم هرآنچه می‌خواستند انجام دادند و کسی مانعشان نشد اما در ‌‌نهایت چه شد؟» به گفته مطهری مردم آن‌ها (محافظه‌کاران تندرو) را ردصلاحیت کردند و گفتند تاریخ مصرف تندروی در خانه ملت تمام شده و ملت بیش از همیشه از خانه خودش محافظت می‌کند.

علی مطهری در پاسخ به سوالی درباره اعلام استقلال لاریجانی در انتخابات مجلس گفت:« تصمیم درست اما دیرهنگامی بود. یعنی آقای لاریجانی باید خیلی زود‌تر استقلال خود را از جریان اصولگرایی اعلام می‌کرد. اصولگرایان دچار تشتت افکار شده بودند یعنی اندیشه‌ها و اهداف آنان با یکدیگر همخوانی نداشت بنابراین دور یک میز نشاندن آن‌ها برای یک تصمیم واحد دور از واقعیت شده بود.»

مطهری در بخش دیگری از گفتگو با ویژه نامه نوروزی آرمان تاکید کرد که جریان اصولگرایی با روش و تفکر و عملکردی که در ۱۰ سال گذشته داشته است محکوم به نابودی است و اگر در اصول و مبانی فکری و عملی خود بازنگری نکند دیگر از سوی افکار عمومی قابل پذیرش نیست.

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »