۳ حکم جلب برای مدیران سراهای محله

زیتون- مرتضی طلایی، نایب رئیس شورای شهر تهران از صدور سه حکم جلب برای مدیران سراهای محله خبر داد.

طلایی امروز (سه شنبه) در جلسه شورای تهران با بیان اینکه متاسفانه در حال حاضر سراهای محلات به یکی از رده‌های سلسله مراتب شهرداری تبدیل شده‌اند، در حالی که بنا به دستور قالیباف قرار بوده که سراها زیر نظر هیات‌ امنای محلات و شورایاری‌ها اداره شوند.

او در بخش دیگری از سخنانش که توسط ایسنا منتشر شده گفت که در دوره قبل یکی از مدیران شهرداری تخلفی در سراهای محلات انجام داده و برخی را استخدام کرده است، ادامه داد متاسفانه سه حکم جلب برای دبیران محلات صادر شده چراکه برخی از کارمندان سراهای محلات به اداره کار شکایت کرده‌اند و این مساله باعث شده که موجی از اعتراضات و استعفاها از شورایاری‌ها واصل شود چراکه معتقدند شب عید آبروی آنها ریخته و بازداشت می‌شوند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

مصطفی مهرآیین، استاد جامعه‌شناسی، نامه‌هایی به علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، نوشته و پیشنهاداتی برای اصلاح امور به ایشان داده است. موضوع این نقد ربطی به محتوای نامه‌های ایشان ندارد. اینکه ایشان، یا هرکس دیگری،

ادامه »

دور نخست مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط پایتخت عمان از سوی هر دو طرف مثبت و سازنده توصیف شده و طرفین قرار گذاشته‌اند

ادامه »

«یک حرف صوفیانه بگویم اجازت است؟ ای نور دیده صلح به از جنگ و داوری» نیک میدانم کثیری از هموطنان

ادامه »