انفجار یک خودروی بمب گذاری شده در انکارا

زیتون- امروز (یکشنبه) انفجاری مهیب در یکی از مناطق مرکزی شهر آنکارا، پایتخت ترکیه، رخ داده و بعضی گزارش‌ها حاکی است که ده ها نفر در این انفجار کشته و زخمی شده‌اند.
این انفجار  حدود ساعت هفت بعد از ظهر به وقت محلی در نزدیکی ایستگاه‌های اتوبوس در بلوار آتاتورک در منطقه کیزیلای آنکارا رخ داده است. برخی منابع محلی به «زیتون» خبر دادند که یک خودروی بمب گذاری شده، دلیل اصلی این افجار بود.

566598_248 (1)

بی بی سی فارسی با استناد به گزارش تلویزیون دولتی ترکیه در این باره نوشت:  این انفجار در یک خودرو در کنار اتوبوس رخ داده است. تصاویر زنده یک اتوبوس مسافربری و خودروهای دیگری را در حال سوختن نشان می‌دهد.
یک مقام ارشد امنیتی دولت ترکیه نیز به خبرگزاری رویترز گفت که انفجار انتحاری بوده و بعد از آن صدای تیراندازی هم شنیده شده است. شبکه سی‌ان‌ان ترک به نقل از مسئولان محلی گزارش داده است که دست کم ۲۵ نفر در این انفجار کشته و ۷۵ نفر زخمی شده‌اند اما این گزارش تایید نشده است.
بنا بر گزارش‌ها منطقه‌ای که انفجار در آن رخ داده، جایی است که دفتر نخست وزیر و بسیاری از وزارتخانه‌ها در نزدیکی آن واقع شده‌ است.

کمتر از یک ماه پیش انفجار یک خودرو در مرکز آنکارا ۲۹ کشته به جا گذاشت. دولت ترکیه شبه‌نظامیان کرد سوریه را مسئول آن انفجار معرفی کرد.
اوایل پاییز هم دو انفجار انتحاری در جریان یک راهپیمایی صلح بیش از ۹۰ کشته به جا گذاشت. گروه موسوم به دولت اسلامی (داعش) به عنوان مسئول این دو انفجار معرفی شد.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »