نتیجه همه پرسی اقلیم کردستان عراق تعلیق شد؛ گذرگاه‌های مرزی با ایران باز شدند

زیتون– سرکنسولگری جمهوری اسلامی در اربیل اقلیم کردستان عراق، اعلام کرد که مرز سلیمانیه از صبح سوم آبان ماه فعالیت عادی خود را از سر می‌گیرد. این اطلاعیه همزمان با انتشار بیانیه اقلیم در مورد تعلیق نتیجه همه‌پرسی استقلال منتشر شده‌است.
دولت اقلیم کردستان، نیمه شبه گذشته، با صدور اطلاعیه‌ای عنوان کرد که به منظور رفع بحران‌ در روابط با حکومت مرکزی عراق، نتیجه همه‌پرسی استقلال این منطقه را به حالت تعلیق درمی‌آورد. این اطلاعیه شامل پیشنهاد آتش‌بس فوری و توقف عملیات‌ نظامی در مناطق شمال عراق است.
دولت اقلیم کردستان عراق در ادامه همچنین خواستار گفت‌وگوی صریح و شفاف میان اربیل و بغداد بر اساس قانون اساسی کشور شده است.
همه پرسی اقلیم کردستان که سوم مهرماه برگذار شده بود، چالش جدی در رابطه بین اربیل و بغداد ایجاد کرد. طی روزهای گذشته در مناقشه‌ای بر سر کنترل کرکوک، عده‌ای از نیروهای دو طرف جان خود را از دست داده بودند.
در اطلاعیه دولت اقلیم کردستان آمده که اربیل خواستار خون‌ریزی و جنگ میان نیروهای عراقی و کرد نیست و از این رو «نتیجه همه‌پرسی را که در کردستان عراق برگزار شد به حالت تعلیق درمی‌آورد.»
همچنین همسایگان اقلیم کردستان از جمله ایران و ترکیه به مخالفت با نتایج این همه پرسی برخواسته و ایران گذرگاه‌های مرزی خود را به روی اقلیم کردستان بسته بود.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »