قوه قضاییه خطاب به وزیر اطلاعات: مرجع تصمیم‌گیری ما هستیم

زیتون– خبرگزاری میزان٬ وابسته به قوه قضائیه٬ در متنی که امروز (پنج‌شنبه) منتشر کرد اظهارات وزیر اطلاعات درباره فرد متهم به جاسوسی هسته‌ای را «عجیب» و تماماً «نادرست» خواند.
محمود علوی، وزیر اطلاعات، روز گذشته گفته بود که عبدالرسول دری اصفهانی، عضو تیم مذاکرات اتمی ایران، مرتکب جاسوسی نشده است. او همچنین تاکید کرد که این عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته‌ای در رابطه با این اتهام با «معاونت ضدجاسوسی وزارت اطلاعات همکاری داشته است.»
شانزدهم مهر ماه سخنگوی قوه قضاییه از قطعی شدن حکم پنج سال زندان عبدالرسول دری ‌اصفهانی، یکی از اعضای تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای ایران خبر داده بود.
غلامحسین محسنی اژه‌ای، معاون اول و سخنگوی قوه قضاییه گفته بود که دری اصفهانی به جاسوسی متهم بوده و «اطلاعاتی را به بیگانگان می‌داده است.»
به گفته سخنگوی قوه قضاییه عبدالرسول دری اصفهانی دارای تابعیت دوگانه ایرانی و کانادایی است و «با دو سرویس اطلاعاتی خارجی مرتبط بوده است.»
وزیر اطلاعات اما شب گذشته٬ به ایسنا گفته بود که از نظر «معاونت ضدجاسوسی این وزارت» که «مرجع تشخیص موضوعات مرتبط به جاسوسی است»، دری اصفهانی مرتکب خلافی نشده است.
در جوابیه‌ای که امروز قوه قضاییه خطاب به وزارت اطلاعات صادر کرده آمده است که دادگاه «تنها مرجع صالح برای محکومیت اشخاص به جرم جاسوسی» است، تاکید می‌شود که «دری اصفهانی به موجب حکم قطعی دادگاه جاسوس شناخته شده و به جرم مذکور محکوم گردیده‌ است.»
در متن خبرگزاری میزان همچنین آمده است: «هیچ قانونی مقرر نداشته است که اثبات جرم جاسوسی و انتساب آن به اشخاص با وزارت اطلاعات است؛‌ ای بسا مواردی که دادگاه برخلاف محتوای گزارش وزارت اطلاعات، شخص یا اشخاصی را از اتهام جاسوسی تبرئه یا به این جرم محکوم کند.»
در ادامه این متن موضوع جاسوسی هسته‌ای با موضوع پرونده «جاسوسی» دختر رئیس قوه قضائیه مقایسه شده و آمده است که وزیر اطلاعات وقتی جاسوسی زهرا لاریجانی را تکذیب کرد، تنها «وظیفه سازمانی خود» را انجام داده است.

 

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

اگر روند تحولات سیاسی کشور را در شش ماه گذشته (از ابتدای اسفند ۴۰۲ تا اول شهریور ۴۰۳) بررسی کنیم، یک نتیجه بیشتر نمی توانیم بگیریم: ناگهان کشتی‌بان را سیاستی دیگر آمده است! سیاستی که

ادامه »

امروز وقت گذاشتم و دو ساعت مناظره آقایان مهدی طائب و احمد زیدآبادی را دیدم و شنیدم. موضوع گفتگو و مناظره رخداد خونین ۱۳۸۸

ادامه »

اسلام سیاسی در تمام خوانش‌هایش به پایان نظری خود رسیده و تنها پایان عملی و واقعی اش در ایران و

ادامه »