سحرخیز به بیمارستان منتقل شد

زیتون- عیسی سحرخیز، روزنامه نگار زندانی، در پی وخامت حالش پس از مدت ها اعتصاب غذا، به طور اورژانسی به بیمارستان منتقل شد.

او از جمله روزنامه نگارانی است که تحت پروژه نفوذ، پنج ماه پیش بازداشت شدند. طی مدت بازداشت سحرخیز بارها در اعتراض به شرایط زندان و عدم رسیدگی به وضعیتش دست به اعتصاب تر یا خشک زده بود. تا در نهایت دو روز قبل از بند ۲-الف زندان به قرنطینه و سپس بند هشت منتقل شد و اعتصابش را شکست.

با این حال کلمه خبر داد که او ظهر امروز (چهارشنبه) در پی وخامت حالش بر اثر روزهای متمادی اعتصاب غذای تر و خشک و اعتصاب دارو، به بهداری زندان منتقل شد و از آنجا با تشخیص پزشکان به صورت اورژانسی به بیمارستان اعزام شد.

سحر خیز در دفاعیه ی خود به شرایط و وضعیت نگهداری خود در زندان اشاره کرده بود.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »