سخنگوی کانون صنفی معلمان مجددا بازداشت شد

زیتون– صبح امروز محمود بهشتی لنگرودی، سخنگوی کانون صنفی معلمان، مجددا در منزل خود بازداشت شد.
محمود بهشتی لنگرودی، سخنگوی سابق کانون صنفی معلمان ایران، ۲۲ اردیبهشت ماه سال جاری، از زندان آزاد شده بود.
به گزارش «زیتون» این معلم زندانی در اعتراض به احکام ظالمانه‌ای که توسط قضات دادگاه‌های انقلاب، صلواتی و مقیسه برایش صادر شده و مجموعاً وی را به ۱۴ سال حبس محکوم کرده‌اند، تصمیم به اعتصاب غذا گرفته بود. او اعتصاب را از روز چهارشنبه اول اردیبهشت ماه آغاز کرد. اعتصابی که با بی توجهی به خواست‌هایش تبدیل به اعتصاب خشک و در نهایت منجر به بستری شدن او در بیمارستان شد. بهشتی لنگرودی گفته بود تا زمان توقف اجرای حکم و برگزاری دادگاه علنی و قانونی مطابق اصل ۱۶۸ قانون اساسی، اعتصاب غذایش ادامه خواهد داشت.
او در نهایت پس ۲۲ روز اعتصاب غذا، ۴ روز بستری بودن در بیمارستان، با حکم آزادی از بیمارستان به خانه رفته بود اما امروز مجددا بازداشت شد.
محمود بهشتی پیشتر هشدار داده بود که در صورت بازگشت به زندان، اعتصاب غذا قطعی است. او در باره این تصمیم توضیح داده بود که اعتصاب می کند، نه به این دلیل که تحمل زندان برایش سخت است، زیرا سکوت در برابر ظلم برایش واقعا سخت است.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی آمرانه از «اجتناب‌ناپذیر بودن جنگ» سخن می‌گوید و منتقدان را با این عبارت خطاب می‌کند که اگر جرأت دفاع از

ادامه »

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه ایران ممکن نیست. او در دوره‌ای ظهور می‌کند که

ادامه »

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه و فلسفی، یکی از مسائل

ادامه »