اتهامات عیسی سحرخیز و احسان مازندرانی مشخص شد

بعد از گذشت بيش از دوماه

Untitled

زیتون– سید محمود علیزاده‌طباطبایی، وکیل احسان مازندرانی و عیسی سحرخیز، درباره آخرین وضعیت پرونده موکلان خود به تسنیم گفت :«دادستان عقیده دارد که اقدامات صورت گرفته علاوه بر فعالیت تبلیغی علیه نظام، مصداق اقدام علیه امنیت ملی از طریق اجتماع و تبانی و توهین به مقامات است. البته برای برخی از متهمان علاوه بر اتهامات یاد شده، نشراکاذیب هم گرفته‌اند. قاضی صلواتی نیز نظر دادستان را تایید کرد.»

به گفته علیزاده، وکیل این دو روزنامه‌نگار بازداشت شده پروژه نفوذ، با توجه به اتمام دو ماه بازداشت موقت متهمان، باید امروز درباره  تمدید  یا تبدیل قرار بازداشت آن ها تصمیم‌ گرفته شود.

وکیل متهمان همچنین خبرداد:«هم اکنون پرونده در اختیار دادستان است و به زودی کیفرخواست صادر و پرونده به دادگاه ارسال می‌شود.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

سیطره‌ی دروغ بود که جولان می‌داد. به نام حجاب، به نام عترت و پاکی، به نام فراخواندن به معروف و بازداشتن از منکرات داشت بر همه جان و جهان شهروندان چنگ می‌انداخت. دروغ بود که

ادامه »

موضوعی که در مباحث سیاسی در مورد حجاب اجباری و حقوق زنان از نظرها مغفول مانده، تاثیرباورهای ایدئولوژیک و به طور اخص حجاب بر

ادامه »

مدتی است نوشتارهای دکتر حسن محدثی در نقدِ ادبیات تاریخیِ روایتگرِ ایران باستان را مطالعه می‌کنم و ادعاهایی که علاقه‌مندان

ادامه »