بازتاب توهین امام جمعه ساوه به زنان

امام جمعه ساوه در نماز جمعه هفته پیش سخنانی ایراد کرد که به سرعت در فضای مجازی منتشر شد و اعتراضات فراوانی در پی داشت.

ابراهیم حسینی گفته بود «نماد شال سفید مانند نماد سبز و بنفش جریان فتنه و مانند پرچم روسپی‌گری بر در خانه‌های روسپی‌های دوران جاهلیت است».

https://youtu.be/jWF-mO8D1iM

به دنبال این اظهارات احمد مازنی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در کانال تلگرامی‌ خود خطاب به امام جمعه نوشت «کسانی که از دست‌بند سبز و بنفش استفاده کرده‌اند حدود ٢۴ میلیون ایرانی هستند» . وی همچنین افزود که اگر انتساب این سخنان به حسینی صحت داشته باشد گوینده چنین سخنانی از نظر فقهی و قانون مجازات اسلامی مستحق حد قذف است.

همچنین بهرام پارسایی، سخنگوی فراکسیون امید سخنان امام جمعه ساوه و استفاده برخی لفظ‌های نادرست را محکوم کرده و گفت: «روا نیست به زنان ایرانی که اتفاقا مشارکت بی‌نظیری در انتخابات اخیر از خود نشان داده‌اند، به دلیل استفاده از دست‌بندی که جریان سیاسی خاصی را حمایت کرده به چنین لفظ‌هایی منتسب کرد.»

پروانه سلحشوری هم از منتقدین سخنان اخیر امام جمعه ساوه بود و گفت: «نمی‌دانم چرا مشارکت سیاسی زنان تا این اندازه برخی را نگران کرده؛ نگرانی به کنار، چرا توهین می‌کنند؟ چرا الفاظی را به کار می‌برند که حتی بر زبان ما نمی‌چرخد؟» وی همچنین به امام جمعه ساوه پیشنهاد کرد که «تا دیر نشده از زنان عذرخواهی کرده و احترام و شأن جایگاه امام جمعه را حفظ کنند.»

روزنامه شرق  خبر داد که طیبه سیاوشی، نایب رئیس فراکسیون زنان مجلس نیز در حال تدوین متن تذکرش برای ارائه آن در صحن علنی امروز (سه‌شنبه) است و تأکید دارد که زنان ایرانی سزاوار نیستند از تریبون‌های نماز جمعه با چنین ادبیاتی مورد خطاب قرار بگیرند.

سخنان امام جمعه ساوه در میان فعالان حوزه زنان نیز با واکنش مواجه شد.

مینو مرتاضی‌لنگرودی ضمن انتقاد از این سخنان گفت: «ایشان باید بدانند در چه جایگاهی قرار گرفته‌اند و حد و شأن جایگاه امام جمعه را نگه دارند. از مسئولان مرتبط و به‌ویژه مرکز امور زنان ریاست‌جمهوری و نمایندگان مجلس خواستاریم تا در این زمینه ورود کرده و اجازه ندهند چنین توهین‌هایی از تریبون نماز جمعه تکرار شود.»

همچنین در این رابطه بهمن کشاورز حقوق‌دان در گفتگو با روزنامه شرق تاکید کرد:« آنچه انجام شده در حد اعلا قذف و در حد ادنا توهین است و ناچار کسانی که به این علت خود را مقذوف و یا طرف توهین می دانند حق شکایت دارند. بدیهی است جنبه های موضوعی و اثباتی قضیه می تواند متنوع و گوناگون باشد.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

اگر روند تحولات سیاسی کشور را در شش ماه گذشته (از ابتدای اسفند ۴۰۲ تا اول شهریور ۴۰۳) بررسی کنیم، یک نتیجه بیشتر نمی توانیم بگیریم: ناگهان کشتی‌بان را سیاستی دیگر آمده است! سیاستی که

ادامه »

امروز وقت گذاشتم و دو ساعت مناظره آقایان مهدی طائب و احمد زیدآبادی را دیدم و شنیدم. موضوع گفتگو و مناظره رخداد خونین ۱۳۸۸

ادامه »

اسلام سیاسی در تمام خوانش‌هایش به پایان نظری خود رسیده و تنها پایان عملی و واقعی اش در ایران و

ادامه »