مخالفت وزیر کشور با پخش زنده مناظره نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری

زیتون- عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور، با دفاع از پخش «غیر زنده» مناظر‌ه نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری، به «آسیب های مناظره‌های انتخاباتی سال ۱۳۸۸» استناد کرد.
به گفته وزیر کشور «برنامه‌های زنده سال ۸۸ و هزینه‌ای که به کشور وارد کرد، بسیار بالا بود. کدورت‌ها و ابهامات بسیار زیاد بود و باید جلوی این کدورت‌ها گرفته شود.»
کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات ریاست‌ جمهوری تصمیم گرفت بر خلاف دو دوره گذشته، مناظره‌ نامزد‌های انتخاباتی به صورت ضبط شده پخش شود. این کمیسیون پنج عضو داد که دو عضو آن نمایندگان دولت و سه عضو دیگر دادستان کل کشور، رییس یا یکی از اعضای شورای نظارت بر صداوسیما، و رییس سازمان صداوسیما هستند.
به گفته وزیر کشور ۴ عضو از ۵ عضو این کمیسیون به پخش ضبط شده مناظره‌ها رای دادند.
تصمیم این کمیسیون برای عدم پخش زنده مناظره ها با اعتراض‌ مواجه شد و تمامی نامزدهای انتخاباتی به این تصمیم اعتراض کردند.
رحمانی فضلی گفت: «باید ببینیم در مناظره‌های زنده چه چیزهایی مطرح می‌شود که در مناظره‌های ضبط شده نمی‌شود.» او همچنین وعده داد که نگرانی در مورد سانسور مناظره‌های ضبط شده وجود ندارد و «کسی نمی‌تواند به جز مواردی که مصداق تهمت، خلاف و برهم‌زننده شئونات است، موضوعی را از مناظره‌ها خارج کند.»
وزیر کشور با دفاع از این تصمیم کمیسیون نظارت بر تبلیغات انتخابات گفت که «من به عنوان وزیر کشور فقط انتخابات را برگزار نمی‌کنم، باید امنیت را هم لحاظ کنم.» وزیر کشور در عین حال افزود که «اگر استدلال‌ها و قرائن موجود درست باشد من موافقم که مناظره‌ها زنده» برگزار شود.
رای نهایی درباره برگزاری زنده یا ضبط شده مناظره نامزدهای انتخابات ریاست ‌جمهوری روز شنبه در جلسه کمیسیون نظارت امنیت انتخابات اعلام می‌شود.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. الحمدلله که مقصر حوادث ۸۸ هم مشخص شد و معلوم شد که دشمن نقشی در این حوادث نداشته است ، باز شدن چشم و گوش مردم هم چیز خوبی نیست ، لاسیما به پشت پرده نظامی که با انقلابی شکوهمند به جان خود انداختند !

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

«زندان در زندان»، رنجنامۀ خانم فائزه هاشمی عزیز که در زندان اوین نوشته شده را خواندم و سخت غمگین شدم. فعالیت های سیاسی و مدنیِ فائزه خانم را از دهۀ هفتاد شمسی رصد کرده و

ادامه »

 اخیرا در شماره ۵۵۹ هفته‌نامه تجارت فردا، مطلبی به قلم محمد طاهری، سردبیر این هفته‌نامه و سایر نویسندگان نوشته شده است با عنوان افسون

ادامه »

اگر روند تحولات سیاسی کشور را در شش ماه گذشته (از ابتدای اسفند ۴۰۲ تا اول شهریور ۴۰۳) بررسی کنیم،

ادامه »