فرمانده بسیج تغییر کرد

زیتون– آیت الله خامنه‌ای، فرمانده کل قوای جمهوری اسلامی،  با صدور حکمی سردار سرتیپ پاسدار غلامحسین غیب پرور را به سمت «رییس سازمان بسیج و جانشین فرمانده کل سپاه در امور بسیج» منصوب کرد.
در متن حکم انتصاب غیب پرور، رهبر جمهوری اسلامی این انتصاب را بنا به پیشنهاد فرمانده کل سپاه پاسداران خوانده است.
در همین حکم همچنین خبر انتصاب محمدرضا نقدی، رییس پیشین سازمان بسیج به سمت «معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» آمده است.
آیت الله علی خامنه‌ای در این حکم از رییس جدید سازمان بسیج خواسته است تا با ایجاد و ساماندهی مجموعه‌هایی در بسیج به «رصد فعالیت‌ها و جلوگیری از نفوذ دشمن» بپردازد.
محمدرضا نقدی از سال ۱۳۸۸ رییس سازمان بسیج بود.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

نزاع فکری میان مخالفان جمهوری اسلامی درباره جمهوری‌خواهی و مشروطه‌خواهی، یکی از رایج‌ترین چالش‌های نظری است که طی سالهای گذشته در جریان بوده است که تحقق آن، ارتباط چندانی به امروز ندارد. گذشته از کم‌فایدگی

ادامه »

۱– تفاوت نظر سیاسی افراد در یک تقسیم‌بندی کلان، یا در سطح راهبردها، بنیان‌ها و مبانی است یا در سطح رویکردها، روبناها و راهکارها.

ادامه »

از منظر اکادمیک هیچ «فاکت ناب» یا «واقعیت بی‌واسطه» در تحلیل، فهم و تاویل رخدادها و انقلاب‌ها وجود ندارد. بلکه

ادامه »