ایران اتهام نقش داشتن ماهان ایر در انتقال سلاح به حزب الله را رد کرد

زیتون- غلام‌حسین دهقانی، معاون نمایندگی دائم و سفیر ایران در سازمان ملل در نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل و شورای امنیت، «اتهام» استفاده ایران از پروازهای تجاری ماهان برای انتقال اسلحه به لبنان را تکذیب کرد.airb
روز گذشته سفیر اسراییل در سازمان ملل در نامه‌ای خطاب به شورای امنیت، ایران را به استفاده از پروازهای تجاری برای انتقال سلاح به حزب‌الله لبنان متهم کرد. دنی دانون نوشت که ایران از ماهان ایر برای انتقال سلاح به حزب‌الله استفاده می‌کند.
پیش از این دولت آمریکا نیز خطوط هوایی ماهان‌ایر را به ارائه خدمات به نیروی قدس سپاه پاسداران و همچنین حزب‌الله لبنان متهم و تحریم کرده بود.
نماینده اسرائیل در سازمان ملل نوشت که اعضای سپاه قدس «سلاح و سایر تجهیزات» را در «چمدان‌هایی با پروازهای تجاری به بیروت یا دمشق» می‌فرستند و از آن‌جا زمینی به حزب‌الله در لبنان منتقل می‌کنند. به نوشته او: «معلوم است که ایران هنوز تامین کننده اصلی سلاح و مواد مرتبط به حزب الله، در تخطی آشکار از قطعنامه های مکرر شورای امنیت است. شورای امنیت باید ایران و حزب الله را برای نقض قطعنامه هایش محکوم کند.»
به گزارش رویترز اما در این نامه که به ۱۵ عضو شورا امنیت داده شده، هیچ مدرکی از سوی اسرائیل ارائه نشده است.
نماینده ایران در سازمان ملل، در پاسخ به این ادعای اسرائیل گفته است که اظهارات نماینده اسرائیل «چیزی جز ادعاهای پوچ و سراسر کذب تکراری علیه جمهوری اسلامی نیست.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »