کدخدایی: حاضریم تمام مذاکرات شورای نگهبان را منتشر کنیم

زیتون- سخن‌گوی شورای نگهبان گفت این شورا حاضر است تمام مذاکرات جلسه بررسی صلاحیت اکبر هاشمی رفسنجانی در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۹۲ را منتشر کند «البته اگر به حرمت کسی برنخورد.»untitled
به گفته کدخدایی شورای نگهبان «حاضر است تمام مذاکرات را نسبت به روند بررسی صلاحیت افراد در انتخابات، منتشر کند.»
اکبر هاشمی رفسنجانی، رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، هفته گذشته گفته بود حیدر مصلحی، وزیر اطلاعات دولت احمدی‌نژاد، نقش مستقیمی در ردصلاحیت او در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۹۲ داشت و در جلسه شورای نگهبان هم شرکت کرده بود. مصلحی اما در پاسخ به هاشمی رفسنجانی، او را «راس فتنه» نامید و گفت: «اگر نظام در قضایای فتنه ۸۸ با برخی از خواص مماشات کرده است، نباید از آن سواستفاده شود.»
عباس‌علی کدخدایی به فارس گفت «فتنه» مساله‌ای نیست که «به راحتی فراموش شود» و «طبیعتا در عملکرد شورای نگهبان نسبت به بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری، به عنوان یک ملاک مدنظر خواهد بود.»

او در ادامه بازدیدش از نمایشگاه مطبوعات در پاسخ به پرسش خبرگزاری تسنیم در مورد اخیر مجلس در مورد ماده ۵۲ از قانون انتخابات، از رد مجدد آن در شورای نگهبان خبر داد. بر اساس این مصوبه شورای نگهبان نمی‌تواند پس از اعلام صحت انتخابات یک حوزه انتخابیه، صلاحیت منتخب آن حوزه را رد و آرای او را باطل اعلام کند.

به گفته کدخدایی از نظر شورای نگهبان، استفساریه مجلس هنوز با اصل ۹۹ قانون اساسی مغایرت دارد که در مورد اختیارات نظاراتی این شورا بر انتخابات است.
عضو حقوق دادن شورای نگهبان در پاسخ به سوال دیگری در مورد احتمال ارسال استفساریه مجلس به مجمع گفت شورای نگهبان از هر مسیری که طبق قانون انجام شود تبعیت می‌کند؛ هر چند او احتمال طرح این استفساریه را در مجلس، به دلیل ابهامی که شورای نگهبان داشت کم دانست.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. شورای نگهبان مذاکرات جلسات بررسی مصوبات مجلس را منتشر کند تا بر غنای فقه شیعه علم حقوق بیافزاید و حیرت فقها و حقوقدانان هم در مورد برخی تفاسیر شورا از قانون اساسی مبانی فقهی برطرف شود !

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

نزاع فکری میان مخالفان جمهوری اسلامی درباره جمهوری‌خواهی و مشروطه‌خواهی، یکی از رایج‌ترین چالش‌های نظری است که طی سالهای گذشته در جریان بوده است که تحقق آن، ارتباط چندانی به امروز ندارد. گذشته از کم‌فایدگی

ادامه »

۱– تفاوت نظر سیاسی افراد در یک تقسیم‌بندی کلان، یا در سطح راهبردها، بنیان‌ها و مبانی است یا در سطح رویکردها، روبناها و راهکارها.

ادامه »

از منظر اکادمیک هیچ «فاکت ناب» یا «واقعیت بی‌واسطه» در تحلیل، فهم و تاویل رخدادها و انقلاب‌ها وجود ندارد. بلکه

ادامه »