ورود رسمی ترکیه به عملیات آزادسازی موصل

زیتون- بن‌علی ییلدریم، نخست‌وزیر ترکیه، امروز خبر داد که حضور ارتش این کشور در شمال عراق، به درخواست «پیش‌مرگه‌های کرد» انجام شده.
به گفته ییلدریم، نیروهای ترک از نبرد پیشمرگهای کرد علیه داعش حمایت نظامی می‌کنند.
خبرگزاری دولتی ترکیه، آناتولی، نیز خبر داد که حمله نیروهای مسلح کرد عراق به بعشیقه، از حمایت توپخانه و تانک‌های ترکیه برخوردار شده‌است.
سخنان تازه نخست‌وزیر ترکیه، پس از آن بیان می‌شود که حیدر عبادی، رثیس هیئت وزیران عراق، گفته بود برای نبردهای موصل به کمک ترکیه نیازی نیست. _92058699_035958619-2
رسانه‌های خبری کرد زبان، از جمله شبکه خبری «کردستان ۲۴» (در اربیل) می‌گویند مقام‌های کرد، حضور یا دخالت نظامی نیروهای ارتش ترکیه در حمایت از پیش‌مرگه‌ها را تائید یا رد نکرده‌اند. در عین حال بنا بر گزارش‌ها نیروهای نظامی کرد عراق، در نبرد برای کنترل این شهر، از حمایت هوایی ائتلاف به رهبری آمریکا برخوردار بودند.
ایسنا خبر داد که بن‌علی ییلدریم در سخنان تازه خود تاکید کرده کشورش راسا «چه داخل، چه خارج از مرزهای خود» به مقابله با تروریسم اقدام می‌کند: «ما برای حفاظت از تمامیت ارضی کشوری و همبستگی و اتحاد ملت خود، گام‌های لازم را بر می‌داریم و در این راه هیچ واهمه‌ای هم نداریم.»
دولت مرکزی عراق از سوی دیگر ترکیه را به تهدید تمامیت ارضی خود متهم کرده‌است و خواستار تشکیل جلسه‌ای در شورای امنیت سازمان ملل در این مورد نیز شده بود.
نیروهای ارتش ترکیه در حالی‌که با شبه‌نظامیان گروه موسوم به حکومت اسلامی در شمال سوریه درگیر شده‌اند، حملات گسترده‌ای نیز به شماری از شبه‌نظامیان کرد، در هر دو کشور سوریه و عراق انجام داده‌اند.
دو روز پیش وزیر دفاع ایالات متحده گفته بود حفظ تمامیت ارضی عراق، برای ائتلاف به رهبری واشینگتن یک اولویت به شمار می‌رود. اشتون کارتر به تازگی سفری به منطقه کرده که گفته می‌شود بخشی از آن با هدف کاستن از تنش‌های اخیر انجام شده‌است.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

نزاع فکری میان مخالفان جمهوری اسلامی درباره جمهوری‌خواهی و مشروطه‌خواهی، یکی از رایج‌ترین چالش‌های نظری است که طی سالهای گذشته در جریان بوده است که تحقق آن، ارتباط چندانی به امروز ندارد. گذشته از کم‌فایدگی

ادامه »

۱– تفاوت نظر سیاسی افراد در یک تقسیم‌بندی کلان، یا در سطح راهبردها، بنیان‌ها و مبانی است یا در سطح رویکردها، روبناها و راهکارها.

ادامه »

از منظر اکادمیک هیچ «فاکت ناب» یا «واقعیت بی‌واسطه» در تحلیل، فهم و تاویل رخدادها و انقلاب‌ها وجود ندارد. بلکه

ادامه »