عقب نشینی وزارت ارشاد در مقام علم الهدی

زیتون- وزیر ارشاد اعلام کرد از ادامه اجرای کنسرت در شهر مشهد «صرف نظر» کرده است.
علی جنتی ضمن تاکید بر «قانونی خواندن برگزاری کنسرت ها در سراسر کشور»  گفت که با توجه به «مزین بودن شهر مشهد به مرقد مطهر امام رضا» هشتمین پیشوای شیعیان، پس از این از صدور مجوز برای اجرای کنسرت در این شهر صرف نظر می کند. images
به گفته او وجود مخالفانی از جمله نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی از جمله دلایل این تصمیم بوده است.
جنتی در ادامه تاکید کرد که کنسرت ها در دیگر شهرهای استان خراسان رضوی از جمله سبزوار ، نیشابور ، چناران و دیگر شهرها اجرا خواهد شد و به هیچ وجه قابل پذیرش نخواهد بود که از اجرای آنها جلوگیری شود.
وزیر ارشاد در ادامه سخنانش که توسط ایسنا منتشر شد افزود: «با تمام توان به خواسته مردم برای اجرای کنسرت ها در شهرهای سراسر کشور احترام گذاشته و برای تحقق آنها تلاش خواهیم کرد.»
از نظر علم الهدی مشهد، شهر گردشگری نیست و نباید مراکز عیاشی یا تفریحی را در آن توسعه دهند. او کل مشهد را متعلق به حرم امام رضا، هشتمین پیشوای شیعیان دانست و گفته بود که «نباید توریست فاسق و فجور باید به این شهر بیاید.» ولی فقیه در این استان از ساکنان این شهر که خواستار کنسرت هستند نیز خواست تا از مشهد بروند.
نماینده ولی فقیه در این استان پیگیری های دولت برای برگزاری کنسرت در این شهر را حمایت دولت از لائیک ها نیز خوانده بود.

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

۱– تفاوت نظر سیاسی افراد در یک تقسیم‌بندی کلان، یا در سطح راهبردها، بنیان‌ها و مبانی است یا در سطح رویکردها، روبناها و راهکارها. به بیان دیگر، در عالم واقع، دو نفر یا در مبانی

ادامه »

از منظر اکادمیک هیچ «فاکت ناب» یا «واقعیت بی‌واسطه» در تحلیل، فهم و تاویل رخدادها و انقلاب‌ها وجود ندارد. بلکه پیش‌فهم‌ها (Pre-understanding یا Presumption)

ادامه »

پانزده سال حصر ذره ای در اراده و استقامت محصوران خللی پدید نیاورد اما آنچه را لازم است مجدداً گوشزد

ادامه »