عضو مجلس خبرگان رهبری حکم داد

حرمت شرعی برگزاری کنسرت در شهرهای مذهبی

زیتون– محسن مجتهد شبستری٬ عضو مجلس خبرگان رهبری گفت در برخی از کنسرت‌ها «اختلاط زن و مرد و کارهای غیر شرعی» صورت می گیرد که «غیر قابل تحمل» است و باید از برگزاری آنها ممانعت به عمل آید.
امام جمعه تبریز از شورای فرهنگ عمومی، نیروی انتظامی و قوه قضاییه خواسته این کنسرت‌ها را لغو و از برگزاری آنها جلوگیری کنند. 13931004000275_PhotoL
او که با خبرگزاری قوه قضاییه، میزان، گفتگو می کرد افزود «اگر کنسرت‌هایی که در سراسر کشور برگزاری می شود جنبه لهو و لعب داشته باشند مطمئنا و بدون هیچ مانعی باید لغو شوند.»
امام جمعه تبریز درباره برگزاری کنسرت در شهرهای مذهبی هم گفته «جایز نیست برخی از کنسرت‌ها در این مراکز مذهبی صورت گیرد.»
وی ادامه داد «همانطور که طبق آداب شرع و اسلام برگزاری کنسرت و هر گونه مراسمی که با غنا همراه است در مساجد امکان پذیر نیست برگزاری کنسرت ها و تورهایی که با موسیقی همراه هستند در شهرهای مذهبی شرایط خاصی را دارد که مسئولان فرهنگی ما باید آن را مدنظر قرار دهند.» زیرا به گفته او «بافت مردمی و شرایطی که در این شهرها حاکم است با دیگر شهرهای ایران تفاوت دارد.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

عضو مجلس خبرگان رهبری حکم داد

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی آمرانه از «اجتناب‌ناپذیر بودن جنگ» سخن می‌گوید و منتقدان را با این عبارت خطاب می‌کند که اگر جرأت دفاع از

ادامه »

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه ایران ممکن نیست. او در دوره‌ای ظهور می‌کند که

ادامه »

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه و فلسفی، یکی از مسائل

ادامه »