گفتگوی اوباما و اردوغان در مورد استرداد گولن

زیتون- رییس جمهوری آمریکا و رییس جمهوری ترکیه در گفت‌و‌گوی تلفنی در خصوص وضعیت فتح الله گولن، روحانی اهل ترکیه که در آمریکا زندگی می‌کند، مذاکره کرده‌اند. 281C8FEA-D8A2-4F04-A6EB-149CB11D7F03_w987_r1_s (1)
پیشتر آسوشیتدپرس، خبر داده بود که دولت ترکیه مدارک و اسناد لازم برای استرداد رسمی فتح الله گولن را تحویل دولت امریکا داده است.
دولت ترکیه فتح الله گولن را که هم اکنون در ایالت پنسلوانیا زندگی می‌کند، متهم کرده که هدایت کودتای نافرجام شب جمعه را برعهده داشته است. این در حالی است که فتح الله گولن این اتهام را رد کرده و برای بازگشت به ترکیه اعلام آمادگی کرده است .
جاش ارنست، سخنگوی کاخ سفید، در رابطه گفتگوی تلفنی دو رییس جمهوری توضیح داد:« باراک اوباما در این گفت‌و‌گوی تلفنی تصریح کرده است که آمریکا از تروریسم حمایت نمی‌کند. آمریکا از افرادی که برای سرنگونی دولتی که با رای مردم انتخاب شده توطئه می‌کنند، حمایت نمی‌کند.»
با این حال سخنگوی کاخ سفید تاکید کرد که تصمیم در باره استراد فتح الله گولن به عهده باراک اوباما نیست، بلکه استرداد می‌بایست براساس معاهده بین آمریکا و ترکیه صورت گیرد.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

نزاع فکری میان مخالفان جمهوری اسلامی درباره جمهوری‌خواهی و مشروطه‌خواهی، یکی از رایج‌ترین چالش‌های نظری است که طی سالهای گذشته در جریان بوده است که تحقق آن، ارتباط چندانی به امروز ندارد. گذشته از کم‌فایدگی

ادامه »

۱– تفاوت نظر سیاسی افراد در یک تقسیم‌بندی کلان، یا در سطح راهبردها، بنیان‌ها و مبانی است یا در سطح رویکردها، روبناها و راهکارها.

ادامه »

از منظر اکادمیک هیچ «فاکت ناب» یا «واقعیت بی‌واسطه» در تحلیل، فهم و تاویل رخدادها و انقلاب‌ها وجود ندارد. بلکه

ادامه »