حسین فریدون دخالت در تعیین رئیس بانک رفاه را تکذیب کرد

زیتون- حسین فریدون برادر حسن روحانی و دستیار رییس جمهوری، دخالت در تعیین رئیس بانک رفاه کارگران را تکذیب کرد. 160701122720_hossein_fereydoun_624x351_getty_nocredit
او امروز به ایرنا گفت که انتصاب و تغییر روسای بانک‌ها توسط مجمع عمومی بانک و پس از طی مراحل قانونی صورت می‌گیرد و اصولا فرایند تعیین مدیرعامل یک بانک در حیطه اختیارات و وظایف دستیار اجرایی رییس جمهور نبوده است.
ناصر سراج رئیس سازمان بازرسی کل کشور سه روز پیش گفته بود علی صدقی، مدیر عامل بانک رفاه کارگران با وجود اینکه «پرونده‌های سنگین» داشته، با اصرار یکی از «نزدیکان رییس جمهوری» به این سمت منصوب شده بود.
سراج به نام این فرد نزدیک اشاره نکرده بود اما روز بعد کیهان در خبری ویژه از برادر رییس جمهوری به عنوان این فرد نزدیک نام برد.
حسین فریدون صحبت‌های آقای سراج را «غیرسازنده و اختلاف‌افکن» خواند و گفت این اظهارات «خلاف واقع، موجب هتک حیثیت افراد و مخدوش شدن جایگاه سازمان بازرسی» می‌شود.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

«هدیه‌ای بی‌نظیر برای دشمنان آمریکا.» این تعبیری است که در توصیف انحلال «آژانس رسانه‌های جهانی آمریکا» (USAGM) توسط دولت ترامپ به کار رفته است؛ سازمانی که در اصل برای کشورهایی تأسیس شده بود که از

ادامه »

مصطفی مهرآیین، استاد جامعه‌شناسی، نامه‌هایی به علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، نوشته و پیشنهاداتی برای اصلاح امور به ایشان داده است. موضوع این نقد

ادامه »

دور نخست مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط پایتخت عمان از سوی هر دو طرف مثبت و سازنده توصیف شده

ادامه »