اتهام هما هودفر مشخص شد: ورود به حوزه‌های فمینیستی

زیتون– دادستان تهران، ۱۸ روز پس از بازداشت هما هودفر اتهام او را  با اصطلاحی غیرحقوقی مشخص کرد «ورود به حوزه های فمینیسم و جرائم امنیتی.»
عباس جعفری دولت آبادی، دادستان عمومی و انقلاب تهران عضویت این استاد ایرانی-کاندایی در «هیئت مدیره و بنیان‌گذاری مؤسسه برانداز ولوم» را از جمله مصادیق اتهام او دانست.
سخنان عباس جعفری دولت آبادی امروز در وب سایت قوه قضاییه، میزان منتشر شد؛ اما هفته گذشته، وب سایت مشرق، نزدیک به سپاه پاسداران همین اتهامات را به نقل از «به منبع مطلع» منتشر کرده بود.
هما هودفر، مردم‌شناس شناخته‌شده ایرانی-کانادایی که تابعیت ایرلندی هم دارد، روز ۱۷ خرداد پس از احضار به دادسرای امنیت در تهران بازداشت شد، اما علت بازداشت وی تاکنون به صورت رسمی اعلام نشده بود.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. این حاکمان به قرن بیست و یکم پرتاب شده اصطلاحاتی از قبیل فمینیسم را نمی فهمند و رندان نیز برای خود شیرینی آنان را از این اصطلاحات میترسانند و بهره خود را هم میبرند !

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

مصطفی مهرآیین، استاد جامعه‌شناسی، نامه‌هایی به علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، نوشته و پیشنهاداتی برای اصلاح امور به ایشان داده است. موضوع این نقد ربطی به محتوای نامه‌های ایشان ندارد. اینکه ایشان، یا هرکس دیگری،

ادامه »

دور نخست مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط پایتخت عمان از سوی هر دو طرف مثبت و سازنده توصیف شده و طرفین قرار گذاشته‌اند

ادامه »

«یک حرف صوفیانه بگویم اجازت است؟ ای نور دیده صلح به از جنگ و داوری» نیک میدانم کثیری از هموطنان

ادامه »