پدر سارینا ساعدی به حبس و شلاق محکوم شد

ژیتون – هاشم ساعدی، پدر سارینا، نوجوان کشته‌شده در اعتراض‌های سراسری، از محکومیت خود به ۶ ماه و نیم زندان و ۴۰ ضربه شلاق خبر داد.

او سه‌شنبه، سیزدهم تیر، در اینستاگرام نوشت: «امروز به دادگاه بوکان رفتم ولی نه قاضی را دیدم و نه توانستم حرفی بزنم. فقط زحمت کشیدند و گفتند رای دادگاه صادر شده است. به جرم سر خاک رفتن و تسلیت گفتن به ۶ ماه و ۴۰ ضربه شلاق محکوم شدم. بچه من کشته شده و این همه جوان کشته شده. اصلا مهم نیست. واقعا قانون معنایی در ایران دارد؟»

سارینا ساعدی ۱۵ ساله، آبان سال گذشته بر اثر ضرب و شتم نیروهای امنیتی در شهر سنندج جان خود را از دست داد.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

۱-«هویت ملی و هویت قومی در شهر معاصر ایرانی؛ مطالعه‌ی موردی نقده» عنوان پایان‌نامه‌ی کارشناسی ارشد رشته انسان‌شناسی «لیلا حسین‌زاده» است. ایشان این پایان‌نامه را به «مردم نقده و خواستشان برای زندگی به یاد سید

ادامه »

هفتهٔ گذشته با همین رسانهٔ زیتون که همیشه “خون ژینا” را همراه بوده، گفت‌و‌گویی داشتم ، و از مهم‌ترین گزارهٔ آن بسیار استقبال شد:

ادامه »

جامعه‌ ایران شکل گیری یک جنبش انقلابی را تجربه می‌کند که نتیجه مطلوب آن گذار از جمهوری اسلامی با کمترین

ادامه »