دیوان عالی حکم اعدام دو نفر از متهمان واقعه شاهچراغ را تایید کرد

زیتون – دیوان عالی کشور در جمهوری اسلامی حکم اعدام دو نفر از متهمان پرونده حمله مسلحانه به حرم شاهچراغ شیراز در آبان‌ماه سال گذشته را تایید کرد.

به گزارش خبرگزاری «میزان» هیات شعبه دیوان عالی ضمن رد فرجام‌خواهی محمد رامز رشیدی و سید نعیم هاشمی قتالی دادنامه صادره را ابرام کرد.

در این گزارش اعلام شده که شعبه دیوان عالی کشور با استناد به «احکام جزائی اسلام در حوزه امنیتی» اتهام این دو نفر را «از مصادیق بارز و روشن بغات و محاربین و مفسدین فی الارض» قلمداد کرده است.

در جریان حمله مسلحانه به حرم شاهچراغ در شیراز در روز چهارم آبان، مصادف با چهلمین روز مرگ مهسا امینی، ۱۳ نفر کشته و ۳۰ نفر زخمی و مجروح شدند.

مقامات جمهوری اسلامی گروه تروریستی داعش را مسئول این حمله خونین اعلام کرده‌اند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »