قدیانی: در دادگاه‌ غیرقانونی و تحت امر نیروهای امنیتی حاضر نمی‌شوم

زیتون – ابوالفضل قدیانی، فعال سیاسی، اعلام کرد در دادگاه‌های «تحت امر نیروهای امنیتی» که خود «تحت فرمان مستبدِ قدرت‌پرستِ امروزِ ایران، علی خامنه‌ای، می باشند» حاضر نخواهد شد.

قدیانی شنبه، بیست و سوم اردیبهشت، از احضار خود به شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب اسلامی تهران و شعبه بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب در ۲ پرونده متفاوت به فاصله چند روز خبرداد.

قدیانی در پیامی که به دست زیتون رسیده، به رییس دادگاه «غیر قانونی و فرمایشی» توصیه کرد «ده ها و صد ها برابر» میزان حبسی که نیروهای امنیتی از پیش برای او «مقرر» کرده‌اند را «برای اثبات خوش خدمتی خود» صادر کند.

این زندانی سیاسی سابق در ادامه از حضور در زندان «استقبال» کرده و «مبارزان سیاسی در زندان» را سند محکومیت «نظام استبداد دینی» و علی خامنه‌ای دانست.

قدیانی با بیان این که در طول ۱۵ ماه گذشته چهار پرونده برای او تشکیل شده است تاکید کرد:«اگر صدها پرونده  دیگر هم  تشکیل شود راه همین است و این راه  تا سرنگونی علی خامنه‌ای و نظام سرکوبگرش ادامه خواهد داشت.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »