حذف علی شریفی زارچی، استاد دانشگاه شریف، از کمیته المپیاد کامپیوتر پس از ۲۲ سال 

زیتون – علی شریفی زارچی، استاد دانشگاه صنعتی شریف، از مخالفت حراست آموزش و پرورش با تمدید عضویت او در کمیته علمی المپیاد کامپیوتر ایران خبر داد. او با این وجود اعلام کرد«کماکان برای دانش‌آموزان ایران تلاش خواهد کرد.»

این استاد هوش مصنوعی و بیوانفورماتیک از سال ۱۳۷۹ و پس از برنده‌شدن مدال طلای المپیاد جهانی کامپیوتر همواره عضو این کمیته بوده‌ است.

او شنبه، ششم اسفند‌ماه، در توییتر نوشت:«خوشحالم در این مدت علاوه بر خدمت به نوجوانان سرزمینم، افتخار حضور در کمیته علمی بین‌المللی المپیاد جهانی کامپیوتر به عنوان یکی از سه عضو منتخب، که با رای ۸۵ کشور حاضر در این المپیاد انتخاب می‌شوند، و همچنین ریاست این کمیته را داشتم.»

این استاد دانشگاه شریف در ماه‌های گذشته بارها از حق اعتراض دانشجویان دفاع کرده است.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی آمرانه از «اجتناب‌ناپذیر بودن جنگ» سخن می‌گوید و منتقدان را با این عبارت خطاب می‌کند که اگر جرأت دفاع از

ادامه »

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه ایران ممکن نیست. او در دوره‌ای ظهور می‌کند که

ادامه »

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه و فلسفی، یکی از مسائل

ادامه »